hur du väljer snöskor stolpar

hur du väljer snöskor stolpar

I likhet med skidstavar, snöskor stolpar hjälpa dig att balansera, stabilisera och även förhandla genom vintriga terrängen. Även om inte ett krav, de är hjälpsamma delar av utrustning om du deltar i denna vintersport. Termen snöskor polen är ofta synonymt med vinter vandring pol, så Du recenserar produkter, bli inte förvånad att se antingen produktbeskrivning. Polackerna kategoriseras ofta män, kvinnor och Kid är baserad på höjd, vikt och grepp storlek. Även om du inte behöver välja din polen baserat på denna faktor, det är en bra utgångspunkt. Här är de grundläggande saker att titta efter när man väljer snöskor stolpar

Du behöver:.
Sadlade och tyglad häst
. .
Stora öppna arenan.
.
Minst fyra Cavaletti av standardstorlek.
 Rekommenderade maximala 12 inches hög.
.
En person att vistas på plats i arenan.
.
Godkänd huvudbonader.
.
Stövlar med klack.
.


1.
Välj rätt snöskor pol höjd. En stav som är för hög eller för låg kommer att sätta belastning på dina armar och axlar. Dagens poler är oftast ställbar och kan enkelt justeras för att uppfylla dina krav baserat på din längd, terräng, snöförhållanden och andra faktorer. Denna funktion gör även stänger lätt kan lagras eller transporteras i bilen eller fastspänd på ryggsäcken.
2.
Välj snösko pol som är starka och hållbara. Du kommer ofta magert i eller på stången, och det måste kunna tillhandahålla stabilt stöd. Dagens stolpar görs vanligen av höghållfasta aluminium-slangar eller kolfiber.
3.
Testa olika modeller av snöskor stolpar för att hitta en bekväm stolpe vikt. Du är höj-och sänkning dessa poler som du snöskor. Det gör för en stor träning av överkroppen, men tyngre stången, desto snabbare kommer dina armar blir trötta. Lätt är bättre.
4.
Få snösko stolpar med justerbar handledsband. Detta förhindrar polerna från att fly när du faller, ger handledsstöd som tar belastningen av din hand, och ger dig möjlighet att hänga upp polerna om det behövs.
5.
Välj en snösko pol med ett bra handgrepp. Se till att greppet formen passar bekvämt i handen, och att fingret spåren inte trycker på fel ställen. Vissa grepp har en låg grad av kudde eller "ge" vilket minskar trycket på din hand.
6 .
Välj snösko stolpar med bred pulver korgar ( den halva korgen former längst ner på stången ) . Detta förhindrar polerna från att sjunka in i djup snö , så att du kan hålla balansen .

tips och varningar


 • Om du köper snöskovandring stolpar för första gången , är det en bra idé att gå till en lokal sportutrustning affär där kunnig personal kan hjälpa dig att utvärdera dina alternativ .
 • ordentligt omhändertagna, snösko stolpar kan pågå i många år .
 • Om din snösko pol blir böjt , kommer du troligen att ersätta den . Bent poler inte ger det stöd och kommer att få dig ur balans.
 • Den bästa tiden att köpa snöskor poler är i slutet av säsongen, när detaljisterna rensa ut igen.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska leva livet i en skimboarder
  hur man gör rullstol rutiner trick praktiken
  hur man kan fånga natt sökrobotar
  hur man landa en Ollie på skateboard
  hur man spelar fånga
  hur man bifoga en bobike vindruta på styret av en mountainbike
  Hur du tar barnen vandring
  Hur man knyter en båt med bommar
  hur man använder toppad i bordtennis
  Hur man knyter en överhandsknop