hur man använder ridning redskap

hur man använder ridning redskap

Ridning är en populär fritidssysselsättning som många människor tycker om-om att utforska en trevlig stig, hoppar eller racing. Oavsett vilken typ av ridning du vill göra med rätt säkerhetsutrustning är viktigt. Även de mest erfarna ryttare kan bli skadade. Efter att ha och veta vilken typ av redskap att använda är till nytta för alla på en häst. Läs vidare för att lära sig använda ridning redskap

Du behöver:.
Reflekterande kläder
. Hjälm.
Säkerhetsväst.
Arm band.
Bell stövlar.


1.
Tänk på att hjälmar rang överst på listan när det gäller säkerhetsutrustning går . Hjälm kan rädda ditt liv om en olycka skulle inträffa . Det finns många sorter av hjälm som skyddar huvudet ryttare från en tung inverkan . Se till att din hjälm passar dig korrekt innan du stiger på någon häst .
2 .
vet att säkerhet västar är en annan stor del av säkerhetsutrustning. De hjälper också skydda mot tung belastning . De kan hjälpa till att skydda nacke , rygg och mage från en skada på grund av ett fall och förhindra brutna ben .
3 .
En medicinsk armbindel bärs av ryttaren bör innehålla namn , telefonnummer, adress , läkare , allergier eller annan personlig information . Vid en olycka skulle inträffa medicinsk personal snabbt kan hitta och använda informationen när de behandlar cyklisten.
4 .
Kom ihåg att reflekterande kläder är bra för både häst och ryttare. Detta hjälper dem både att bli mer synliga om ridning på tider där det finns svagt ljus .
5 .
Förstå att klocka stövlar hjälper till att skydda fram-och baksidan av hästar hovar . De ska passa höger mot krona bandet . Det finns många olika typer av klocka stövlar för många olika skäl. Du kan bestämma vilken typ som fungerar bäst för din typ av ridning .


Relaterade artiklar


hur du fyller flugfiske linje på ett spö och rulle
hur man ska leva livet i en skimboarder
hur man hittar en ungdom storlek sammansatt båge
hur man tränar en häst till rollback
hur man hittar ställen att skimboard
hur man gör en två-fots spinn på skridskorna
hur man underhåller en flod flotte
hur man lär dina barn att jaga
hur du väljer ett skärmflygning skola
hur man gör en bank skott i poolen