hur man bifoga tråd till en krok i flugbindning

hur man bifoga tråd till en krok i flugbindning

När en idrottsman verkligen blir intresserad av flugfiske, han /hon kommer oundvikligen att besluta att binda sina egna flugor. Som insekter kan variera i storlek, form och färg från en region till en annan, dess svårt och kostsamt att antingen jaga eller provision specialiserade fly-krokar. Kopplingsförbehåll egna flugor gör att idrottare att helt efterlikna den lokala insekter som fisken föredrar att livnära sig på. Denna guide kommer att ge en genomgång av hur man börja göra egna flugor genom att bifoga tråd att kroken. Från den tidpunkten, är hur flugor som är upp till fantasi och uppfinningsrikedom i idrottsman.

Du behöver:
flugbindning Vise
. Bobbin W /tråd.
Hacklet tång.
Whip Finisher.
Bodkin.
Fly Hook.

rätt utrustning


1.
Börja med att titta till flugbindning vice. En flugbindning skruvstäd är ett absolut måste när kopplingsförbehållet egna flugor. Kom ihåg att alla komponenter på flugan är mycket små och varierande. Det skulle vara oerhört frustrerande att försöka göra allt för hand. Några av de mer komplexa flugor kan ta många timmars arbete under en period av dagar att genomföra. Ett skruvstäd kan du gå bort från ditt arbete och vara säker på att du hittar den i samma skick du lämnade det. Det finns många sådana lerar på marknaden som varierar i pris från tio dollar till nästan tusen . Pris inte exakt ange kvaliteten. Vad du behöver komma ihåg är att syftet med ett skruvstäd är att hålla flyga orörliga . Den bör inte flyttas eller litegrann alls . Om du hittar ett skruvstäd som gör detta , du är inställd.
2 .
Titta i fisk och angripa butiker för att köpa flugbindning bobiner . En flugbindning spolen är helt enkelt en enhet för att kontrollera spolen av flugbindning tråd eftersom det är lindad runt en fluga. Det enda du behöver leta efter här är ett rör i slutet av spolen som inte skada, skrynkling, eller nöter på tråden som det unspools. Om en sådan sak händer tråden kan gå sönder och du måste börja binda flyga igen. Av denna anledning många spolar kommer med en vidgad slang, medan andra kan komma med keramiska rör eller skär som orsakar trådar mindre friktion.
3.
Titta i hårdvara eller hantverk butiker för hackel tång. Hacklet tång används för att fatta ett fast tag och manipulera små bitar för att göra en fluga. Normalt skulle de bitar av fjäder och dun som kallas "hackel" som kommer från hägn. Dess hacklet som brukar gör upp kroppen på flugan och ger den en illusion av att vara en riktig fluga. De har också i en halkfri typ av hackel rantör som har gummigrepp i slutet för att undvika att krossa hacklet och håll det mer säkert.
4.
Hitta en piska efterbehandlare på varje anständig sportaffär. En piska efterbehandlare är ett verktyg anställd av massor av nivåer för att avsluta en fluga med en mjuk knut . En piska finish ut tillämpas i syfte att hålla material från koppla av efter tråden klipps . Det finns tre typer av piska finisher som finns på marknaden idag , det enkla , Thompson och Matarelli . De skapar alla en bra avslutning på en fluga , men utföra det på olika sätt .
5 .
Gör din egen trädnål med en anständig synål och en # 2 blyertspenna . En trädnål är helt enkelt en nål med ett handtag . Snörnålar är ett mycket generellt verktyg i flugbindning . De används ofta för att untrap hackelfibrerna , lägga huvudet cement till knut som slutar en fluga att binda , slå hål till organ skum Popper , etc.

Fästa tråden till Hook


1 .
Ta kroken och kläm fast den ordentligt i ett skruvstäd .
2 .
Använd spolen att fastställa några tråd parallellt med skaftet på kroken , håll tråden längs skaftet av kroken .
3 .
Vind spolen runt tråden , fånga den under lindningen . Ta så många varv som möjligt tills tråden är fast på kroken . Det är din tråd fäst och flugan är klar att dekorerad .


Relaterade artiklar


hur de ska jaga Kodiak björn
hur man köper tröjor Roller Derby
hur att rigga storseglet på en segelbåt
hur man gör bergsklättring hållning i kung fu
hur man lämnar en docka i en segelbåt på ett säkert sätt
hur man underhåller båt säkringar
hur man gör en snara
hur man berättar skillnaden mellan en sailfish, en svärdfisk och en marlin
hur de ska jaga vildsvin med en båge
hur man gör en frisbee papper plattan