hur man cyklar i San området Francisco Bay

hur man cyklar i San området Francisco Bay

San Francisco är en av världens mest berömda städer , lockar tusentals turister varje år. Detta är en stad så upptagen med året- runt just nu , kan du förvänta dig tung trafik i alla former av transporter . Cykling är ett av de mest populära sätten att ta sig runt San Francisco . Även om det kan vara trångt gator under hela året har staden särskilda bestämmelser och boende för cykel ryttare . Denna artikel kommer att förklara hur man cykeltur genom San Francisco Bay Area

Du behöver : .
Sturdy cykel .
Skyddsutrustning.
Karta.
Vatten.
Vindjacka .


1 .
Se till att du är helt förberedd . San Francisco har vackra gator för cykling på , men du måste ha alla de rätta verktygen , redskap och kunskap för att få igenom det på ett säkert sätt . Det finns gott om kullar , så se till att redskap är intakta och alla fungerar . Det kan vara långa sträckor där du inte kommer att ha en chans att stoppa för vatten så ta med några . Och San Francisco kan bli mycket , mycket blåsigt oavsett vilken tid på året det är . Kontrollera att du har en vindjacka som täcker hela vägen till din handled .
2 .
Protester och uppror cyklister är inte ovanliga i San Francisco . Det finns en historia av lokala cykelorganisationerna tar protest mot oförskämd bilister i San Francisco. Ibland plan " cykel-ins " där de alla tar en speciell dag för att fylla gatorna med cyklar . Om du bara planerar en lugn mixtra nerför gatorna , ta reda på vilka dagar de är " Cykla till jobbet " och undvika de days. You också måste ta sig i akt för att något särskilt protester . San Francisco verkar värd en varje vecka . Om du ser ett stort falang av polis foder ett visst vägavsnitt, stanna och fråga en när den kommande marschen äger rum och där det är på väg . Undvik den vägen .
3 .
reda på vilken del av staden du vill se innan du tar bort . Det finns många arbetande delarna till San Francisco som är mer cykelvänlig än andra . Dra ut din karta och ta en gåskarl innan sysslat med. Uppdraget distriktet är ganska lätt att ta sig runt på cyklar med sin breda trottoarer . Market Street och Embarcadero har cykelbanor . Men så många cyklar som det finns i Chinatown , det är inte den enklaste av ställen att mixtra runt med sina smala vägar och till synes miljontals av fotgängare . Och något väster om Chinatown ( Lombard Street , Van Ness Avenue ) är föremål för extrema stigningar och sluttningar beroende på vilket håll du går. Om du vill ha din egen personliga berg-och dalbana , är Lombard Street för you. If du vill spela det säkert , håll dig till parker och sevärdheter som Golden Gate- bron eller Buena Vista Park . Det finns mycket att se med cykel på det sättet .

tips och varningar


 • Skaffa en bra sträcka innan cykling .
 • Ta med en liten digital kamera . San Francisco är en vacker stad med mycket föränderliga landskap .
 • Bilister och fotgängare inte alltid lyssna på din cykel . Ta inte för givet att de kommer att stanna för dig .


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer fenor för snorkling
  hur man förkorta ryggsäck
  hur man köper en lerduva kastare
  hur man gör en knuff det shuffle på skateboard
  hur man lever av det jorden
  hur man kör en båt med utombordsmotor
  hur man använder vatten i sand slottsbyggnaden
  hur man spelar paintball reglerna för nybörjare
  hur man hanterar en prop promenad på en segelbåt
  Hur man väljer botten av en surfbräda