hur man får redskap isfiske

hur man får redskap isfiske

Fiske finns i många varianter : öring fiske, flugfiske , surfa fiske , insjöfiske , och strömma fiske för att nämna några . Pimpelfiske är en form av specialitet fiske som kräver speciell utrustning som normalt inte finns i de södra delarna av landet där vintertemperaturer sällan sjunker under fryspunkten. Att veta var du kan få dina prylar isfiske är en nyckelkomponent till en framgångsrik vinter fiskesäsong

Få Isfiske Gear


1 .
åka norrut till där vattnet fryser under vintern för att hitta redskap isfiske på sportaffär delen av lokala köpcentret . Fiskeutrustning finns på hyllorna någon gång runt november.
2 .
Hitta is fiskeredskap vid stora utrustningar butiker som Dick's Sporting Goods , Cabella 's Gander Mountain eller Bass Pro Shop . Om en butik inte ligger i närheten , har butik på nätet och det levereras till din dörr .
3 .
Stopp på bete butiker eller angripa butiker ligger nära sjöar , i stället för eller vattendrag , där isfiske sannolikt kommer att ske .
4 .
Shop i stora isfiske stater som Minnesota , Wisconsin , Maine , New York eller Michigan eller gå norrut till Kanada . Dessa områden är översållade med insjöar att frysa hela vintern och är fulla av fisk som gös , gädda , abborre och bas .
5 .
Stanna vid en talja butik som ligger på stränderna av någon av de stora sjöarna under vintern och hitta en uppsjö av is-fiskeutrustning .
6 .
Plocka upp ett antal längdåkningsskidor på den närliggande skidbutik eller sportutrustning butik för att få längre ut på isen än vandrare . Anslut en enkel grabb släde för alla fiskeutrustning och fäster vid midjan för enkel att dra .
7 .
Undvik att köpa en dyr skoter för att komma ut på isen om inte pengar är inget alternativ. Dessa leksaker är för de experter som reser ut till iskanten och vet hur man läser is.
8 .
Hyr isfiske tältkåta eller kåk från det lokala fisket butiken om det finns . Beroende på fiskeplats får mer lyxiga härbärgen finnas med värme , satellit -TV och vägg till vägg matta runt fisket hål i golvet .

tips och varningar


 • Bygg din egen pimpelfiske pinne med en sticka, 6 linje lb testa, lägger en 5-fot ledare med rätt vikt och krok, och fisk med buggar eller promelas genom ett hål.
 • Lämna bilen på stranden och inte vara den första att köra ut på isen.
 • Ta ett rep för att binda till ledamöterna i ert parti under första isen. Det är alltid bäst att vara säker.


 • Relaterade artiklar


  kan sänka en klättrare vid bergsklättring
  hur man gör en back country meny
  hur man gör de grundläggande kant i avancerad skridskoåkning
  hur man gör en wheelie
  hur minskad med rullskridskor
  hur man vax en kälke
  hur att reparera en skadad surfbräda
  hur till järnväg ta luften på en kneeboard
  hur man kan förebygga värmestress medan havskajak
  hur man ska gå flugfiske i Colorado