hur man förebygger knäskador i rodd

hur man förebygger knäskador i rodd

Rodd är en underbar sport att hålla sig i form med , men det kan vara skador i samband med det . Så här undviker och behandla knäskador orsakas av för höga rodd
1 .
De två främsta slag medan rodd är fram och tillbaka stroke och båda kan justera din knä på olika sätt . Ryggen stroke kommer att ge dig belastningsskador av en utarbetad gemensamt , ungefär som tennisarmbåge . Den främre stroke har en möjlighet att vrida ditt knä , beroende på din båt. Vissa hantverk är inte ens byggda för framåt stroke .
2 .
försiktig när rodd och använda förebyggande underhåll när du inte är . På baksidan stroke , se till att foten placering är i en idealisk position , pekade tårna i samma riktning som skenbenet . Rada upp tårna med knäet när den böjs . Ta inte med knäna gå ut längre än du kommer tillbaka . Ju mer tårna pekade utanför raden i din smalbenet och knät , ju mer du vrider ligament i knät för att slutföra varje slag . Använd hela din kropp i ryggen stroke . Håll ryggen rak och låt knäna vila . Du bör känna din kropp så om du känner en påfrestning komma på , sluta rodd . Vila och ta det lugnt .
3 .
Om du har en båt som du kan vidarebefordra stroke på så riskerar du att vrida ditt knä när du lägger dem under din plats eller bakom dig . Se till att du inte litar fullt ut på placeringen av foten som är bakom dig . Fördela din vikt jämnt mellan benen . Foten bakom dig kan bara du balans samtidigt lutar i din stroke . Om du lägger för mycket vikt på det , är det troligt att glida fram och vrid, för att inte tala över böja främre knät fortfarande på ramen .
4 .
bort vattnet är tid för förebyggande underhåll . Om dina knän är trött , is dem . Om du känner en påfrestning komma på , is dem . Om du känner dig bra , is dem och lägga värme efter icing . Massera dina knän och arbete knutar ute och alla anbud platser tills det inte finns någon stelhet . Glöm inte att sträcka på fyrhjulingar , hamstrings , vader och vrister. Inte bara dina knän påverka dina knän , men allt runt knät påverkar ditt knä . Om du kan hålla allt i benet i god form , lös och starka , kommer dina knän vara i god form också . Innan rodd , värme knäna och efter rodd , is dina knän för maximal behandlingar .
5 .
Om du har ett förflutet knäskada , var inte rädd för att bära ett knä stödbandage medan rodd . Att bli blöt kommer inte att påverka dina prestationer för mycket . Det kan skava över tiden , men det kommer bidra till att förhindra de stora skador som kommer att hålla dig tillbaka från att göra det du älskar.

tips och varningar


 • Kom ihåg , foten placering är nyckeln . Observera dina slag och på vilket sätt knäna böj . Rada upp den punkt där knäna med spetsen på tårna . Ta hand om dina knän av vattnet och de kommer att ta hand om dig på vattnet .
 • Ibland rodd är inte bara på platt vatten . Om du kör den gropiga grejer , vara säker på att du har ordentliga skor som kommer att ge dig bra grepp på ramen eller gummi du är rodd på .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör en häst hov för ridning
  hur man ska gå flugfiske i Colorado
  hur man packar en ryggsäck för vandring
  hur man gör över susa i Hacky Sack
  hur de ska rikta sitt luftgevär
  hur man köper redskap Roller Derby
  hur man skapar eld med en båge och borra
  hur man bygger cykling uthållighet
  hur man blåser en bubbla tuggummi i en annan
  hur man gör en frontside rock and roll på skateboard