hur man förhindrar att dras av en häst

hur man förhindrar att dras av en häst

Hur du undviker att dras av en häst

Du behöver : .
Quick stigbyglar release
Skor /stövlar med klack

stigbygeln-. din bästa vän och värsta fiende-. allt i ett


1
Stirrups revolutionerade ridning . För första gången kunde ryttare balans sig helt med sina ben och fötter-frigöra sina händer för att göra valfritt antal uppgifter . Men som med alla saker, med bra kom det dåliga . En stigbygel är den perfekta döden-fällan om din fot ska glida igenom , tur och fastna . Om din häst bultar medan du fastnat, sannolikheten för allvarliga personskador eller dödsfall är mer uttalad .
2 .
Special " quick- release " är stigbyglar nu gjort för engelsk ridning samt som westernridning . Dessa kan köpas från alla stora hästdjur återförsäljare. De flesta sadlar säljs inte med säkerhet stigbyglar och de måste köpas separat . Stigbygeln om att hålla bollen och tårna på foten . Helst ska de fotstödet med bollar på fötterna på baren i stigbygeln , hjälpa till att stödja vikten av föraren och fördela den jämnt genom både ben och in i ramen på sadeln . Men faran är när foten glider framåt och fotledens också faller igenom öppnande av stigbygeln . När detta händer kommer foten kan vrida och sedan ryttaren "fastnat " . Det enda sättet att frigöra foten på denna punkt är att vrida kroppen tills du kan peka på tå och har foten glida ut . Naturligtvis kan detta vara lite knepigt om hästen du rider är i rörelse
3
säkerhet stigbygeln verk av antingen ! . 1 . Nödfrikoppling av sidan av stigbygeln efter en viss mängd kraft tillämpas , vilket gör att foten att glida fritt . 2. Förhindra bilden av foten genom stigbygeln själv.
4.
En person kan dras av en häst från marken också. En av de vanligaste misstagen-novis häst hanterar göra är inslagning blylina /tömmarna runt sina händer eller armar. Detta är ett recept för katastrof. En stor spook och att repet kommer att strama åt som ett skruvstäd-och föraren kommer att vara avstängd deras fötter på en bråkdels sekund. Se till att leda repet är loopas sig självt, då håller den i handen. Stå aldrig på rep eller en slinga runt fötterna.
5.
Kom ihåg att ett aktivt din säkerhet med din häst vänner är mycket bättre än ångra det senare.

tips och varningar


 • ALDRIG rida barfota med stigbyglar
 • Kör alltid med skor som har en klack -. ! sneakers är farligt med stigbyglar
 • Sandaler är samma som barfota-inte gör det
 • Om du är osäker på om du har beställt rätt stigbyglarna -. be om hjälp-bättre safe than sorry


 • Relaterade artiklar


  hur man läser rådjur tecken
  Hur man knyter en pålstek med en hand
  hur du får ut det mesta av ridlektioner
  hur falla på i inlines
  hur man kontrollerar fukt båt stuga
  hur man lär ridning arena etikett
  hur man använder mantel teknik i klättring
  hur man använder sevärdheter och omfattningar på en båge
  hur man förbereder en första förbandslåda för vandring
  Hur konvertera nautiska mätningar