hur man frysa färsk fisk

hur man frysa färsk fisk

Så du hade bara en rolig dag med fiske och måste ha gjort bra eftersom du har några färsk fisk . Men ibland kan man inte vill äta den direkt eller om det finns för mycket kött att äta alla på en gång . Således frysning det är ett bra alternativ . Så här frysa din färsk fisk

Du behöver : .
Sink
. Vatten.
Ziploc väskor.
Kniv.
Pappershanddukar .


1 .
Det första du behöver göra är att rensa din fisk . Alla har en annan metod för att göra det så långt som hur och var de skär . Men du väljer att göra det, bara rensa fisk . Skala dem eftersom det underlättar när du är redo att laga dem vid ett senare tillfälle . Men om du gillar att laga mat med på vågen sedan gå vidare och lämna dem på .
2 .
Nu behöver du Skär fisken i små filéer , lite mindre än din hand är en god måttenhet . När du har gjort detta bör du åter skölj fisken och ta bort mer intestinal delar eller andra flab som inte är önskvärt .
3 .
Nu skapa ett lager hushållspapper på en plan yta . Placera sedan sköljas fisken på hushållspapper och med en annan pappersduk , sandskädda fisken torr . Nästa få din Ziploc väskor redo . Öppna en påse och placera fiskfiléerna i det så de bildar en platt , enda lager . Seal väskan gör att det inte finns någon luft i den och upprepa med andra påsar som behövs .
4 .
Lägg din fisk påsar i frysen på en hylla att se till att de är platta . Det är allt! Du har just fryst färsk fisk . Om du vill prova något nytt du kan pressa lite citron på fisken när du har dabbed dem torra med hushållspapper . Denna arom kommer att frysa in fisken och frigöras när du tillagar den en annan dag.

Tips och varningar


 • Lägg fiskfiléerna i påsen lägenheten.
 • Don't overstuff den plastpåse blir det för svårt att få fisken ur när den är frusen.


 • Relaterade artiklar


  för klassificering Whitewater
  hur mountainbike över stora hinder
  hur man tygla en tjurig häst
  Hur man sköter om bergsklättring redskap
  hur man kan bryta i en engelsk sadel
  hur man sköter om en flugfiske spö och rulle
  hur man upp strategier när du spelar pool
  hur man ska leva livet i en skimboarder
  hur de ska jaga med en reflex båge
  hur man bygger en flod-flotte ram