hur man handskas med backpacking nödsituationer

hur man handskas med backpacking nödsituationer

Backpacking har blivit ett populärt sätt att tillbringa en dag eller två att njuta av vildmarken . Oavsett om du är backpacker ensam eller med en grupp , bör säkerheten vara din prioritet nummer ett . Packning tillräckligt med mat , vatten och först tillhandahåller stöd för att pågå minst två dagar mer än din resa är en bra idé, särskilt om du är backpacker i ett avlägset område . Om en olycka sker , med hjälp av sunt förnuft och litar på din instinkt kan hjälpa på många sätt

Du behöver : .
Förbandslåda
Färgglada filt eller färgade flaggor .
Mobiltelefon eller GPS nativagation enhet .
Park eller spår kartan .


1 .
gemensamma backpacking nödfall kan innehålla allt från brutna ben till uttorkning eller bli förlorade . Om någon i din grupp är skadad , är det första steget att bedöma situationen . Återstående lugn kommer att hjälpa alla andra i gruppen vara lugn också.
2 .
Om den skadade inte kan gå utan att drabbas av ytterligare skada , kan du behöva lämna dem bakom sig för att finna hjälp . Du bör endast göra detta om backpacking med tre eller fler personer . Lämna aldrig en skadad person av sig själva. Om du vet hur man får tillbaka till bilen eller om du vet var en ranger station är beläget, bör du få hjälp så fort som möjligt .
3 .
Om du inte vet var du är , ta ut en färgglad filt eller använda färgglada flaggor för att varna räddningsteam av din position . Det är viktigt att alltid berätta för vänner eller familjemedlemmar om du planerar att vandra och när du planerar att återvända . Om en olycka sker , kommer de att kunna larma myndigheterna så en sökning kan bildas . Lämna inte koncern, såvida det är en svår nödsituation som du kan komma bort eller skadas medan söker hjälp . Istället föra oljud, kalla på hjälp eller försöka kontakta någon på din mobiltelefon .
4 .
Eftersom många avlägsna områden gör det omöjligt att använda din mobiltelefon , använd den inte som din enda säkerhetsanordning under en backpacking resa . Ta alltid med rikligt med vatten, mat och andra förnödenheter i fall du har att spendera en extra natt i vildmarken .
5 .
Om du blir förlorat , spåra upp dina steg tillbaka till sista plats på stigen som du kan hitta på en karta eller GPS -enhet . Även vandring , titta över axeln med jämna mellanrum att hindra dig från att bli förlorad . Mark långa spår med färgglada stenar eller blommor så att du kan använda dem som guider senare .
6 .
Även om du aldrig riktigt kan förbereda sig för backpacking nödsituationer , lära sig så mycket du kan om det område du planerar att besöka kan hjälpa . Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder och alltid bära kläder som är lämpliga vid vandring så att du kan förebygga olyckor inträffar .

tips och varningar


 • Försök att ryggsäck i grupper om två eller större .
 • Planera din resa noga så du vet vart du ska i alla lägen .
 • alltid dricka vatten på flaska eller koka vatten över en eld innan du dricker det för att förhindra en orolig mage .
 • Ta receptbelagda mediciner med dig under en backpacking resa så du kan ta dem när du behöver dem .
 • Använd solskyddskräm och bugg frånstötande att undvika att bli sjuk under din resa .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en kajak
  hur man håller sig torr medan camping
  Hur du tar barnen på en vandring
  hur man press på ett Tech Deck
  hur man fiskar i havet
  Hur du tar ut en airsoft sniper
  Hur man knyter en Trucker’s ryck knut
  hur Dyno i klättring
  Hur man knyter stoppa knop
  Hur man knyter en knut prusik