hur man handskas med kraftiga vindar medan camping

hur man handskas med kraftiga vindar medan camping

Kraftiga vindar kan vända er camping till en sjösätta. Här är hur man handskas med kraftiga vindar medan camping

Du behöver : .
Cinder block eller andra vikter
. Rep.
Presenningar.
Liten slägga.
Tält Stakes .
Mobiltelefon eller kommunikationsradio .
Nödraketer .
Lättare.
Batteridrivna Trouble Light .


1 .
Välj din sajt klokt . Toppen av den backen kan ha en vacker utsikt , men det kommer inte verka så vackert när en storm bryter ut och hotar att kasta ner dig , eller när din markis blir en PARASEGLA . Vare sig du är backpacker in med ett tält eller RVing kan höga vindar vara ett reellt problem när camping . Backpackers måste nöja sig med allt som är tillgänglig i omedelbar närhet av campingen . RVers och campare tält som kör i har lite mer flexibilitet .
2 .
Välj en plats som är skyddad av en bergssluttning , banvall , eller en rad med träd tillräckligt långt från tältet eller RV att de inte kommer att bli en blixt fara eller lemmar riskera att hamna på din campsite. Check rådande vindar . Välj ett ställe på lä ( i lä ) sidan av en kulle , bank eller rad av träd .
3 .
förankra tältet väl använda starka rep och stavar , Backpackers bör använda tillgänglig stenar , stockar , eller träd som vikter för att hålla tältet från att blåsa bort . Var noga med att inte använda någon spik i träd , eftersom detta kommer så småningom göra dem sårbara för skadedjur och disease. Use betongblock eller även stora vikter som du tagit med för att förankra tältet och alla andra skydd ljus såsom markiser , kapell , eller skärm hus om du är i en bil eller RV. Tie rep till betongblock och tillbaka till tältpinnar , då kopplingen till marken med slägga . Tie till träd i närheten om du inte kan använda vikter eller block . Var noga med att knyta upp när du är klar , som lämnade repet på plats kommer så småningom " gördel , " trädet när det växer , döda den .
4 .
Lägre förtält och skärmtak och lägre fönster lappar när en storm närmar sig . Stäng alla fönster på din fordon. Lägg bort allt som skulle kunna plockas upp av vinden och bärs iväg. När stormen träffar , stanna i bilen eller RV , eller chef för en shelter. Take skydd mot en klippa sida eller under ett överhäng , om du är backpacker utan fordon . Var försiktig med grottor , eftersom djur kan redan ha tagit skydd där . Vid behov tillkalla hjälp . INTE lämna din webbplats när du ringer om hjälp . Bo så nära där du var när du ringde som möjligt utan att riskera injury. Use bloss om det inte regnar, eller en batteridriven besvär ljus för att markera din nya position .
5 .
Kontrollera din campingplats så snart efter vinden dör ner som det är säkert att göra så , se till att allt fortfarande är säker . Evakuera och välja en bättre plats om den ursprungliga webbplatsen verkar alltför exponerade .

tips och varningar


 • Välj din sajt klokt : inrättats i lä av en kulle , banvall , eller trädgränsen
 • Bring . en mobiltelefon eller kommunikationsradio med dig
 • Har bloss , tändstickor eller tändare , och batteridrivna problem lampor tillgängliga
 • Var beredd att evakuera din webbplats om det är för farligt
 • Lämna inte din webbplats en gång har efterlyst hjälp om det blir osäkert att bo där


 • Relaterade artiklar


  hur att förtöja medan bergsklättring
  hur casper
  hur man startar en segelbåt motor
  hur man köper en begagnad bord ping pong
  hur man vet de grundläggande reglerna i paintball
  Hur man knyter en knut fiske
  Hur man knyter en knut prusik
  Hur man använder en wakeboard
  hur man segla en trimaran
  hur man får tillbaka upp på vattenskidor