hur man identifierar drottning angelfish

hur man identifierar drottning angelfish

Drottningen Angelfish anses vara en av de vackraste fisk i havet . Det är levande färger gör den här fisken ett bra komplement till alla akvarium . Här är några sätt på hur du skulle kunna identifiera Queen Angelfish
1 .
Queen Angelfish få sitt namn från den spräckliga , blå-ringade svart fläck på huvudet som ser ut som en krona . Deras kropp är blå till blå-grönt med gula fälgar på sin våg .
2 .
bröstfenor och bukfenor är också gula , men deras läppar och kanter av deras ryggfenor är en mörkblå . De har rundade huvuden och små näbb-liknande munnar . De har också ljus lila och orange highlights. They kan bli upp till 18 inches och väger upp till 3 1 /2 kg. Deras genomsnittliga livslängden i naturen är 15 år.
3 .
Queen Angelfish är bland de mest färgstarka av alla revfiskar . Dessa färger hjälpa dem att smälta väl när gömmer sig bland de exotiska revet färger .
4 .
Queen Angelfish är ganska blyg påträffas ensamma eller i par . De finns i rev av det varmare vattnet i Karibien och västra Atlanten .
5 .
Födan består av svamp och alger men även knapra på koraller, sea fans och även maneter .
6 .
Queen Angels är relaterade till de lika vackra blå Angelfish . Dessa två har varit kända för att para bildar en naturlig hybrid , som är sällsynt bland angelfish .


Relaterade artiklar


hur man ställer en garn
hur man köper en våtdräkt
hur man bygger primära muskler som används medan skridskor
hur man diska i vildmarken
hur man använder en slinga i bordtennis
hur man går vidare rida en enhjuling
hur man får ut av kajaken och håller sig torr
hur man glider på mountainbikes
hur man gör en plats stå på en mountainbike
hur man spole en bifogad klätterrep