hur man identifierar trumpet fisk

hur man identifierar trumpet fisk

Den trumpetfiskar är en våldsam rovdjur i naturen och dess spänner livsmiljö en stor del av Amerika . Här är sätt på hur du skulle kunna identifiera denna fisk
1 .
trumpetfiskar kan identifieras genom sin långa kropp , tubulär utseende nos med små tänder i slutet av den .

2 .
gälar liknar tänderna på en kam och har en mjuk ryggfena som finns nära stjärtfenan. Ryggfenan har en rad taggar rakt framför den.
3 .
trumpetfiskar varierar i färg från brun eller grön med bleka ränder och barer . En gul färg är också vanlig i vissa områden . En svart strimma som ibland reduceras till en mörk fläck kan förekomma längs käken och ett par mörka fläckar kan ibland hittas på svansroten .
4 .
trumpetfiskar är kända att följa större fisk så att de kan komma närmare sina byten utan deras upptäckt . Den använder också sitt kamouflage smyga på sitt byte .
5.
De kan hittas i gräsbevuxen eller luftig områden mellan 1 och cirka 100 meter djup. De kan också hittas i tropikerna från södra Florida till norra Sydamerika och har även setts i Bermuda, Mexikanska golfen och Karibien. De finns också på korallrev i hela Indiska oceanen och Stilla havet och östra Stilla havet.


Relaterade artiklar


hur du ansluter linjerna till drakar när kiteboarding
hur perfekt forsränning manövrar
hur man ändrar på bromsen i inlines
hur man gör en 540 - graders kullerbytta på en studsmatta
hur man tömma en ballong utan poppar det
hur man tränar för sky diving
hur man packar en cykel grundläggande akuta kit
hur man styr en snö skoter
hur man flyta i floden
hur man gör sammansatta svängar och drag i fallskärmshoppning