hur man kan förebygga cyklist pares

hur man kan förebygga cyklist pares

Så mycket som en tredjedel av överutnyttjande och över- utbildning skador som cyklister drabbas är i händerna . Cyklist pares och karpaltunnelsyndrom är de mest sannolika lidanden . Lyckligtvis kan ändringar i cykel passform , utrustning och en del körteknik i hög grad att helt eliminera problemet

Du behöver : .
verktyg för att justera din cykel om det behövs
Ridhandskar med stoppning i handflatan områden .


1 .
Den första typen av smärta en cyklist kan känna i sina händer orsakas från att rida i " droppar " av väg cykel styret . Denna kompression skadan orsakas av vikt fördelas på utsidan av handen , vilket skulle påverka de nerv områden . Placeringen av händer och handled i närheten av bromsar och reglage är problemet . Cyklisten handled är oftast böjd något och vikten faller nästan uteslutande på utsidan av händerna . Detta påverkar nerverna i ringen och lillfinger .
2 .
De flesta människor förknippar karpaltunnelsyndrom med repetition skador från tangentbordet använder , men det kan också vara en cyklist av skada också . Denna skada uppstår från tryck nedåt på medianusnerven och påverkar mitt och fingrar index samt tummen . Denna skada kommer från cyklister att lägga alltför stor press nedåt på toppen av styret .
3 .
Så hur kan du undvika dessa skador om båda ställena cyklister placera sina händer under cykling kan orsaka kompression handskador ? Det första stället att börja är tyvärr lite tid av cykeln och några acetylsalicylsyra eller ibuprofen . Nästa plats att leta efter en fix är på plats på din cykel . Ändra din sittställning på cykeln till en mer upprätt position som avlastar händerna . Detta kan uppnås lättast genom att höja styret och stammen högre i förhållande till huvudet röret . Ändra längd på stammen till en kortare längd kan vara en lösning eftersom du skulle vara mindre uträckt över övre röret .
4 .
flesta cyklister åka med handskar som är avsedda för väg- ridning . Om man tittar på diagrammet med det här avsnittet kan du se de områden stoppning är placerade i områden där cykling pares och karpaltunneln skador kompression uppstår . De är en avgörande komponent i en övergripande lösning för att hålla händerna i god form för ridning .
5 .
Vilar på långritter är också viktigt. Ingen som läser denna artikel kommer att utbildning för professionella cykling , så ta pauser för att ge hela kroppen en paus .

tips och varningar


 • Hand på skador för en betydande del av över utbildningen skador .
 • Ändra din cykel konfiguration till en högre körställning kommer att hjälpa.
 • vadderade handskar är en viktig förebyggande åtgärd .
 • vila under längre turer är bra för hela kroppen , inte bara dina händer .
 • Börja med ett byte av handskar för att rätta till hands problem .
 • Ta tid av cykeln innan justeringar .


 • Relaterade artiklar


  hur man blir en säker bergsklättrare
  hur rätt en kapsejsad flotte flod
  hur man överlever på Band Camp
  hur man kör en båt med utombordsmotor
  hur man fixar en långsam skateboard
  hur man skjuter mer exakt
  hur man bevarar ett sandslott
  hur man gör huvudet ner utgör samtidigt fallskärmshoppning
  hur man gör en enkel paintball pistol
  Hur man knyter en krok / bete