hur man passar ett bowlingklot ordentligt

hur man passar ett bowlingklot ordentligt

Liksom alla sport kan bowling vara fritids-eller competative. När de flesta människor väljer att bowla de finna sig i valet av bowlingklot på gränden. Det finns andra, men som är mycket mer selektiv när det kommer till bowlingklot. För dem är bowling mycket mer av en sport än ett annat sätt att fördriva tiden. Om du tillbringar tid och pengar att välja och passar dina golfklubbor, varför inte välja och passar din bowlingklot? Här är de åtgärder du kan vidta för att passa ett bowlingklot till handen ordentligt.

Du behöver:
Val av bowlingklot


1
Först och främst bör du hitta en pro-shop som specialiserat sig på bowlingklot montering. . . Lågprisbutiker kommer inte bara ge dig billigare utrustning, kommer de också ger dig lägre kvalitet.
2.
Bestäm greppet stil. Det finns tre stilar: Konventionell, fingertopp, och halv fingertopp. De flesta använder den konventionella grepp som man sjunker in fingrarna i hålen på andra leden. Fingertoppen grepp sjunker fingrarna upp till den första gemensamma, och semi fingertoppen är ännu mindre än så.
3.
Sätt tummen i hålen fram till bandet. Detta gör att du kan bättre mäta hålet avstånd och snugness av hålen.
4.
Bestäm önskad vinkel av tummen. Ju närmare tummen är att fingerhålen, desto mer omvända pitch du behöver.
5.
Testa din valda bollen. Spela minst 1 hela spelet för att se om bollen passar din stil. Mätningar kan bara ta dig så långt.

Tips och varningar


 • bästa grepp design är en tumme och två hål mitt finger.
 • med borrade hål med en rabatt butik kan lämna dig med en låg kvalitet . Många gånger de anställda inte känner till grunderna för bowlingklot borrning .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en kanot paddla
  hur man ska gå flugfiske i Delaware
  hur man håller vatten ur öronen när vattenskidåkning
  hur man gör en airsoft pistol ur en nerf pistol
  hur det ska skydda en bunker
  hur man hyra en trekking-guide
  hur man portage en kanot
  hur anbud för en släde tur på Alaskas Iditarod leden ras
  hur man flytta när mountainbike
  hur man använder metoden poler