hur man transportera en bb pistol i offentliga

hur man transportera en bb pistol i offentliga

Det kan vara kul att ta din BB pistolen till en väns hus , så att du kan skjuta mål tillsammans eller en skyttetävling att visa upp din skicklighet . Du behöver inte stressa ut om de möjliga konsekvenserna av att transportera din BB pistol från en plats till en annan om du följer några enkla steg . Kom ihåg att om polisen ser dig eller din pistol , måste de anta att pistolen är verklig och potentiellt farliga tills motsatsen bevisats. Därför är det bäst att transportera din BB pistol genom att följa samma protokoll du skulle använda för något vapen . En BB pistol är inte en leksak. Kom ihåg dessa varnande ord från filmen, "A Christmas Story": "Du kommer att skjuta din utkik!"

Du behöver:.
BB pistol
Bil med en stam eller en pistol fall.
Container att hålla kulor.


1.
Lasta av din BB pistol och placera kulor i en sluten behållare.
2.
Om du ska resa med bil till ny plats placera lossas BB pistol i bagaget. Då stänga och låsa stammen tills du kommer till din destination.
3.
Om du ska gå eller färdas med cykel, placera lossas pistol i en pistol, företrädesvis en som låser . Håll fall låst tills du kommer till din destination.
4.
Det är alltid bäst att hålla din ammunition separat från din pistol. På så sätt om någon får tillgång till ditt vapen de inte kommer också ha dina ammuntion. Placera kulor i en behållare på en annan plats från pistolen i bagageutrymmet eller i fickan på jackan.
5.
Aldrig
transportera din BB pistol på sätet på din bil. Polis och andra kan tro att det en riktig pistol och eventuellt skjuta dig om hon känner sig hotade.

tips och varningar


 • Tips: om du inte äger en pistol fall att transportera din BB pistol, försök bär det i sportväska som du skulle använda för att bära ett basebollträ.
 • aldrig transporter ett laddat BB pistol.
 • Rikta aldrig BB pistol mot ditt ansikte eller någon annan person.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan inreda en Nalgene
  hur man skall rekrytera folk att spela pickup sportspel
  hur man underhåller båt rep och linor
  hur man stuva klätterrep
  hur man gör en nollie dubbel kickflip till baksidan krokig slipa
  hur man mäter fisk
  hur du spelar bättre pool genom att skrapa
  hur man ska gå djuphavsfiske efter långfenad
  hur man gör en snöboll lampa
  hur man gata åka på i inlines