hur mountainbike nedför backar

hur mountainbike nedför backar

Ridning nedför backar medan mountainbike inte bör vara en skrämmande, eller farliga erfarenhet. Med rätt kunskaper och färdigheter, kan även nybörjare mountainbike-åkaren åka nedför backar med tillförsikt

Du behöver:. .
Mountainbike
Hjälm.
Handskar.
Shorts.
Skjorta.
Skor.
Strumpor.
Vätskesystem.

Mountain Bike nedför backar


1.
Luta dig tillbaka, en aning bort från styret, att lägga större vikt på bakdäcket. På brantare backar du ska glida tillbaka på sätet. Den extremt branta backar, kanske du måste dra ditt rumpa hela vägen på baksidan av stolen.
2.
Inta en neutral hållning ridning. En neutral hållning är en kombination av att ha fötterna nivå på pedalerna, tillsammans med att hålla dina armar och ben lätt böjda. Ridning nedför backar i denna avslappnade position kommer att hjälpa dig glida bekvämt längs leden medan cykeln absorberar det mesta av chocken från leden.
3.
Om du kör för fort för komfort, något fjäder fram och bak bromsar att sakta ner gradvis. Plötslig inbromsning kommer sannolikt leda till att du kommer till ett plötsligt stopp och krascha . Smashing ner på frambromsen kan få dig att flyga över styret .
4 .
Ha kul och njut av din tur !

tips och varningar


 • Förvara inte huvudet pekade nedåt samtidigt rida din mountainbike . Titta alltid ett par meter framför framhjulet att hålla utkik efter eventuella hinder, t. ex. stenar eller rötter träd , som kan komma upp på spåret .
 • Se till att din cykeltur är i god reparation . Minst en gång om året , ta cykeln till en lokal cykelaffär och få dem utföra en TuneUp på din cykel . En Stämma kommer att kontrollera alla delar av cykeln för att kontrollera att det inte är några problem .
 • Använd alltid hjälm !


 • Relaterade artiklar


  hur man lagar medan backpacking
  hur ska en airsoft sniper
  hur pedal pump på mountainbikes
  hur man shoppa en cykel med väg vevar
  hur att spela professionell paintball
  hur man köper slangar tillbehör
  hur man gör en fakie sent fs bigspin
  hur de ska jaga med gås lockbete
  hur man spelar vänstra engelska pool för nybörjare
  Hur man knyter en krok och handredskapsfiske på fiskelina