hur mountainbike uppför

hur mountainbike uppför

Mountainbike upp inte bör vara skrämmande . Med rätt kunskaper och färdigheter , kan även branta backar skall förhandlas fram med tillförsikt

Du behöver : .
mountainbike
. Hjälm.
Vätskesystem .


1 .
Lean något framåt på din cykel . Ett av problemen när klättring uppåt är en förlust av dragkraft från framhjulet. Genom framåtlutad , sätta dig mer vikt på framhjulet , vilket ger dig bättre grepp .
2 .
Kom upp från sätet och luta sig in mot styret för att klättra extremt branta backar .
3 .
Håll båda händerna stadigt grep på styret . Mitten av klättra är inte rätt tid att ta tag i din vattenflaska .
4 .
Börja klättra i en ganska låg växel som gör att dina ben spinning . Försöker att byta växel i mitten av stigningen kan orsaka dina redskap för att slipa till och med halka .
5 .
Spara din energi medan ridning din cykel uppför . Försöker klättra för snabbt får dig att trötta ut för snabbt . Klättring för aggressivt orsakar mjölksyra att bygga upp i muskler , som gör benen känns som de står i brand . Sakta men säkert trampa är det mest effektiva sättet att klättra en kulle .

tips och varningar


 • Se till att din cykeltur är i gott skick . Minst en gång om året , ta cykeln till en lokal cykelaffär och få dem utföra en TuneUp på din cykel . En Stämma kommer att kontrollera alla delar av cykeln för att kontrollera att det inte är några problem .
 • inte hålla huvudet pekade nedåt samtidigt rida din mountainbike . Titta alltid ett par meter framför framhjulet att hålla utkik efter eventuella hinder, t. ex. stenar eller rötter träd , som kan komma upp på spåret .


 • Relaterade artiklar


  hur man stanna hydrerade medan snöskor
  hur man gör fisket sänken
  Hur man knyter en dubbel slipknot fiskare backup för bergsklättring
  hur man får tillstånd att fånga skaldjur
  hur de ska rikta ett paintball gevär
  hur man använder grodor som bete vid fiske
  hur man kan hoppa på en trottoarkant med rullskridskor
  hur anbud för en släde tur på Alaskas Iditarod leden ras
  hur man gör en fästning smuts bomb
  hur man köper en curling mätanordning