sig att klättra på den röda River Gorge

sig att klättra på den röda River Gorge

Beläget i Daniel Boone National Forest i östra Kentucky , är Red River Gorge en klättrande pärla . Miljontals år av vind och vatten har ristat detta område till en livstid av klättring möjligheter . Bortsett från klättring , det finns över 80 naturligt valv , historiska platser och miles på miles av stigar för vandring, backpacking och bara vardagliga njutning . Cirka 30 minuter från Lexington, Kentucky , den röda är lätt att lära och lätt att navigera , framför allt med en klättrande samhälle känt för sin gästfrihet och villighet att hjälpa en person ut . Såvitt klättring går, den gratis online guide som finns tillgänglig på www. redriverclimbing. com dokument 1. 819 rutter på 144 väggar i 10 regioner, och det är inte heltäckande. Den tryckta versionen av handboken boken finns från Wolverine Publicering på samma webbplats. Skrivet av Ray Ellington, är guide i sin andra upplaga. Den heltäckande färg av Red River Gorge inkluderar över 300 tidigare oredovisade platser i Muir Valley och Pendergrass-Murray Recreational Bevara. Urberget finns i Rött är sandsten och linjer börja på väldigt lätt nivå och för närvarande topp vid 5. 14 nivå. Sport och traditionella klätterleder är riklig och stilarna varierar tillräckligt för att behaga bara om någon klättrare smak i äventyr. Plattor, överhäng, sprickor hand och skorstenar överflöd. Klättrare i "röda" har arbetat hårt för att bevara klättring och på så sätt bildade en koalition genom vilket Pendergrass-Murray Fritids Bevara köptes och betalas varje år av klättrare, att deras hårda arbete att samla in pengar och andra evenemang. Klättraren ägd mark köptes i ett försök att förhindra förlusten av den fantastiska området till oljebolagen. Det finns flera sätt att maximera din klättring tid på Red. Den första är att stanna vid Miguel's Pizza på Route 11 i Slade, Kentucky. Men det är bara början

Du behöver:.
Klätterutrustning
. guidebok.
pengar.
en känsla av äventyr.

Hur man klättra på Red River Gorge, Kentucky


1.
när du lämnar Mountain Parkway i Slade, Kentucky, klättrare kommer att vilja bort huvudet från Shell macken på Route 15 och gör sin väg mot Miguel's Pizza. Denna anläggning är ett arv i klättring världen. Genom sina dörrar har vandrat en ofattbar antal klättrare på alla nivåer och nationaliteter. Känd för sin goda mat, har Miguel Ventura gav också en fristad för klättrare från hela världen. Fastigheten erbjuder camping för en liten avgift och, under högsäsong, duschar och andra faciliteter. När du kommer till Miguel's, svar på alla dina klättring frågor kan besvaras. Partners kan hittas och en riktigt god måltid kan tas. Det finns också tillgång till Internet och alla grundläggande klätterutrustning , skor och ett brett utbud av kläder att välja mellan .
2 .
När du provsmaka bra äter på Miguel 's , tummen genom guidebok och storlek upp de andra banden av kringflackande Dirtbag klättrare och avgöra om du inte är redo att göra det ensam i Red-det är en stor plats att ta itu med på egen hand . Du kan ringa Matt och Amy Tackett på Red River utomhus för att säkra en verklig person klättring guide . De kan nås på (859) 230-3567 eller ( 606 ) 663-ROCK . Mer information om deras vägledande tjänster, vilket också inkluderar kanot-och kajakpaddling, finns på www. redriveroutdoors. com
3.
Besök Muir Valley. Detta är ett privatägt klättring helgedom som ägs av Rick och Liz Weber som generöst får klättrare att njuta av sin lilla bit av paradiset. Klättrare måste skriva en release form innan klättring i Muir Valley och form kan hittas online på www. muirvalley. com. Mer information om Muir Valley finns också på denna adress, inklusive en rutt guide på cirka 267 öppna vägar.
4.
Njut av nationella skogsprogram och omgivande sevärdheter. Red River Gorge geologiskt område och Daniel Boone National Forest erbjuder en oändlig mängd av skoj för hela familjen. Campingplatser i hela området erbjuder en mängd olika atmosfärer och regler. Stuguthyrning är gott men kan bli ett "nej ledig"-situation mycket snabbt genom högsäsong. På följande webbplatser erbjuder information om camping, stugor och andra attraktioner för alla nivåer av klättrare att njuta av. http://www. muirvalley. com/http://www. rrgcc. org/http://www. redriverclimbing. com/RRCGuide/http://www. redrivergorge. com/index. htmlhttp://www . naturalbridgecabinrental. com /http: //www. sceniccabin. com/http://www. torrentfalls. com/

tips och varningar


 • Njut av en kväll runt branden på Miguel 's och lyssna på lite bra historier .
 • få fram det " lokala " klättrare , unga och gamla , för råd och förslag på var att klättra .
 • Respektera av områden du är i. Ta dina sopor ut med dig , hålla det rent och praktik " Lämna inga spår " taktik medan i vildmarken .
 • Var medveten om din omgivning . Vissa områden av Red har haft problem med bilar som brutit sig in . Bästa råd är att lämna ingenting av värde i din bil så att du kan lämna den olåst och fönstren ner . Om det finns någonting där att ta , blir din bil ifred . Din Windows kan inte brytas om de är nere , sånt . Vandalism händer i cykler hela topp klättring årstiderna och misstänkt verksamhet bör rapporteras till de lokala myndigheterna . Lokala klättrare kan bättre berätta vilka områden som är mest utsatta för denna typ av problem .
 • Bergsklättring är en sport som , när de utförs på ett säkert sätt och med rätt utbildning och utrustning , kan vara kul för nybörjare såväl som mer avancerade . Det kan också vara ett potentiellt farlig verksamhet när varningar inte hörsammats och lämplig utbildning har inte sökts .
 • Du ska aldrig klättra ensam .
 • Sök en utbildad och certifierad guide innan du försöker klättra utan förkunskaper i sporten
 • alltid dubbelkolla din knop och låta någon annan kontrollera dem oavsett hur erfaren du är . alla kan göra misstag .
 • Kom också ihåg att en väl bunden knut inte hjälper dig om din sele inte sitter fast ordentligt eller dubbla tillbaka .
 • aldrig lämnar marken tills alla säkerhets kontroller har utförts och din belayer är klar med lämplig teknik och utrustning .


 • Relaterade artiklar


  hur man delta i fibark Whitewater festivalen
  Hur man knyter en dubbel slipknot fiskare backup för bergsklättring
  hur man kan njuta Atlanta : s system stig spår
  hur man öppnar en surf butik
  hur man köper en dag pack
  hur man underhåller båt säkringar
  hur lager kläder och vandra på vintern
  hur man väljer och vård för bergsklättring skor
  hur leden köras när det inte finns något spår
  hur man gör en släde med en soptunna runda plast kan lock