Hur du tar backpacking försiktighetsåtgärder

Hur du tar backpacking försiktighetsåtgärder

Backpacking skall vara roligt , men en del av det roliga är det oväntade äventyr i naturen, så det är bäst att vidta försiktighetsåtgärder innan du lämnar hemmet

Du behöver : .
Mat
Vatten.
Torra strumpor .


1 .
Kontrollera din utrustning . Dubbelkolla alla dina backpacking utrustning, så att det fungerar korrekt. Noggrant granska tältet och fult plagg vädret för revor , tårar eller områden som avsevärt är slitna . Det är viktigt att dessa poster är i gott skick så att du kan lita på dem för att hålla dig varm och torr . Om ditt tält eller obehaglig vädret redskap är betydligt sliten , kan du överväga att byta dessa poster innan du beger dig ut på en lång resa .
2 .
Bekanta dig med din kurs . Identifiera alternativa rutter på områden som kan vara säsong översvämningshotade eller farligt , samt säkra , skyddade campingplatser för båda vägar som är lämpliga för övernattning.
3 .
diagram och verifiera platser för park centra , utposter Ranger och backpacking loger . Detta bör innefatta fastställande av deras exakta lägen i förhållande till din kurs , ringer för att kontrollera att varje närvarande är i drift och sedan plotta sina platser på din kurs kartan . Dessa centra är viktiga försiktighetsåtgärder eftersom de kan bidra i händelse av en oväntad olycka.
4 .
Varje individ backpacker bör ha sina egna exemplar av kartan avsedda , och kartlade kurser , centrum platser och kontaktuppgifter. Detta sätt , om du råkar bli separerad eller besluta att vidta olika vägar har alla tillgång till samma information . Trots dina planer att hålla ihop som en grupp , bör extra kopior tas fram innan man börjar på din backpacking resa . Det är opraktiskt och jobbigt att försöka kopiera dessa handlingar i vildmarken .

tips och varningar


 • Försiktighetsåtgärder kan variera beroende på längden på backpacking resa , svårighetsgrad av kursen och miljöfaktorer i backpacking regionen .


 • Relaterade artiklar


  hur man använder signaler cykel hand
  hur man gör en skål i vildmarken
  hur man bygger en lägereld , inte en skogsbrand
  hur man gör en kick slår på en skateboard
  hur man köper dykutrustning
  hur man ska gå djuphavsfiske efter långfenad
  hur man får tillstånd att fånga skaldjur
  hur man identifierar blå Chromis fisk
  hur man ändrar läge på en surfbräda
  hur man ska gå jollesegling