hur man deltar i fisketävling

hur man deltar i fisketävling

Fiske är en fritidsaktivitet de flesta människor gör som minst en i sitt liv . Vissa människor försöker göra det karriär . Det är svårt att försörja sig som fiskare det är möjligt. Många yrkesfiskare får sin start och så småningom får sin försörjning genom att delta i fiske tävlingar . Så här gör du för att delta i en fisketävling

Du behöver : .
Fiskeutrustning


1
Gör din forskning om kommande fisketävlingar . . Turneringar varierar beroende på typ av fisk som fångas ( bas , öring ) , professionell kontra amatör , team kontra singular sportfiskare , avgifter och så vidare . Bestäm vad du vill spendera för bara första börjat och om du vill göra en lagtävling om du har en kompis att fiska med eller vill vara ihop med någon annan att fiska med ( i Pro /co-metaren tävlingar ) .
2 .
Ring turneringen personal och ställa alla frågor du kan ha . Sedan registrera dig till turneringen och betala konkurrens avgift . Nu är det dags att öva . I dagarna eller veckorna före turneringen åka ut och fiska på sjön . Hitta hotspots där det finns massor av fisk eller stora fiskar . Kom ihåg dessa fläckar . Prova några nya beten och ta del av vad fisken nappar på .
3 .
Få en god natts sömn natten innan tävlingen startar så att du måste gå upp riktigt tidigt . De flesta turneringar startar precis vid soluppgången . Kolla över all din utrustning kvällen innan för att du har allt du behöver och det är alla redo att gå .
4 .
gå ut och fiska dagen av turneringen . Vissa tävlingar är en dag lång , några sista för tre eller flera dagar . Det finns alltid en prisutdelning efter alla har vägs i sin påse med fisk för dagen . Förhoppningsvis har du några stora fiskar att väga in och kanske vinna .

tips och varningar


 • Ägna tid fiske som ett co-fiskare i den professionella turneringar eftersom du får lära av proffsen en på en
 • Var beredd på dåliga dagar . dåligt väder , tufft fiske , inte fånga någon fisk


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en MerCruisers vatten bränslefilter
  hur man hyra en fiskebåt i Port Canaveral , Florida
  hur man gör en dart spel
  hur man undviker faror surfing
  hur du kommer igång i vandring
  hur man använder ett paintball gevär
  hur man får ut av kajaken och håller sig torr
  hur man köper en lerduva kastare
  hur man gör skridskoåkning en fot spin
  hur man väljer beten för flugfiske