hur man förhindrar att sopas överbord under segling

hur man förhindrar att sopas överbord under segling

Även att få svepte överbord är ovanligt , om detta sker kan vara livshotande . De viktigaste frågorna för en enskild att gå överbord är hypotermi och drunkning . Svårighetsgraden av dessa risker varierar beroende på ett antal faktorer, bland annat lufttemperatur , vattentemperatur, sjö-, tid på dagen , båtens hastighet , mängden av slitna kläder , vare sig man har på sig en flytväst och förmåga andra på båt att manövrera det säkert tillbaka till effekt en pick -up . För att undvika att gå överbord , vidta följande förslag till hjärtat . ! Segla snabbt , Sail Safe

Du behöver : .
flytväst
Dina händer.
Balans.
Pannlampa med röd lins .
Tillval: . däcket eller havsbaserad sele med tjuder

Bo på båten


1
använda en hand för dig , en hand för båten ! . En sjöman fras , det är enkel och lätt att förstå men förvånansvärt lätt att glömma var ute på vattnet . Du måste medvetet ihåg att göra det! När du använder en hand för att utföra vilken uppgift som krävs , använd den andra för att behålla någon del av båten . Det finns en anledning seglare lära dig att knyta knopar med en hand .
2 .
Titta på din sprit . Det är en vacker dag , det är en vacker båt , allt är underbart och drinkar flödar . Vare sig i land eller på en båt samma sak gäller , mer alkohol=mindre balans , reaktionstid och dom . Enligt US Coast Guard var alkoholen den ledande bidragande faktor i ungefär en femtedel av alla dödsfall båtliv . Båt ansvarsfullt och hänvisar till Steg 1 .
3 .
Planera din rutt från punkt A till punkt B. Var ska du? Ett enkelt sätt att gå överbord är att snubbla över dig själv , rep eller utrustning . Innan du går någonstans , speciellt på kvällen , i högre vindar eller tyngre hav , planera din rutt från punkt A till punkt B , leta efter hinder hög och låg och titta på dina steg . Återigen , se Steg 1 .
4 .
balansera på en berg- och dalbana . När i hård vind eller kraftig sjögång begränsa mängden tid du spenderar gå omkring på däck . Man kan inte räkna med att balans och stabilitet är de samma som under lugnare former . Om du måste manövrera runt på däck, försöka ta små steg eller helst blanda dina fötter så att du spenderar den största mängden tid med båda fötterna på däck. Detta förslag kommer att öka din chans till att upprätthålla balansen. Man måste balansera detta med kravet på kliva över linor eller utrustning (steg 3). Steg 1 är ett måste och glöm inte flytvästen!
5.
Använd en röd lins på natten. En utmaning på natten är att du inte har en klar vision på däck och det är svårt att förutse sväller påverkar rörelsen av båten och i slutändan ditt saldo. Lösning? Använd en strålkastare med en röd lins. Varför en strålkastare i stället för en ficklampa? En ficklampa kräver en av dina händer som gör det mycket svårt att följa steg 1. Iklädd en strålkastare lämnar dig med en hand för dig och en för båten. Varför en röd lins? En standard vitt ljus constricts eleven och tillfälligt eliminerar ditt mörkerseende, så att du bara kan se vad som finns direkt inom ljuskägla på ficklampan. Vidare kommer ett vitt ljus påverkar alla andra på däck på ett liknande sätt som leder till en situation där ingen kan se. En röd lins eller ett rött filter över en vit lins kan du se ganska bra med ut skadar din mörkerseende. Således ens perifera seendet bibehålls som hjälper dig att hålla balansen och inte resa.
6.
Lås. Vare sig dag eller natt, när den utsattes för kraftiga vindar och hav, det säkraste sättet att undvika att få svepte över bord är att bära en övre kabelstamsenheten däck är förenat med ett tjuder som sedan är ansluten till en säker plats på båten, kanske ett däck ring eller en livlina. Om du seglar ensam, är detta steg ett måste. Ensam seglare står inför ytterligare en risk att om svepte överbord, det finns ingen att komma tillbaka till dig. Låt inte din båt segla iväg utan dig.
7.
Diskretion är större delen av tapperhet. När förhållandena börjar överstiga en förmåga eller utrustning, är det dags att bege stranden. Håll säkerheten för dina passagerare i förgrunden.

Tips och varningar


 • Alla stater har regler om slitage flytväst för barn
 • * Se till att rätt storlek ditt barn för en flytväst
 • * Har nog flytvästar för alla passagerare
 • * Kolla väderrapporter innan resan
 • Begränsa din alkohol intag. Inverkar negativt saldo och dom
 • * Enligt US Coast Guard , var 90 % procent av drunkningsolyckor offren inte flytväst
 • * Därför bära flytväst , särskilt vid hård väder eller vatten


 • Relaterade artiklar


  hur man använder en vägg för att balansera på en enhjuling
  hur man läger på Assateague Island
  hur man väljer beten för bas fiske
  sig att klättra på den röda River Gorge
  hur man byter brickor i en lykta
  hur du köper en backcountry gitarr
  hur man gör det ändrade vävaren pistolskytte hållning
  hur du flyttar med en drake för kite - chi
  hur man ska gå surfa fiske
  hur rida en häst barbacka