hur man identifierar franska angelfish

hur man identifierar franska angelfish

En favorit bland dykare och snorklare , är det franska angelfish en vacker , tropisk fisk som finns i västra Atlanten från Florida och Bahamas ner till Brasilien . Deras produktsortiment omfattar också Mexikanska golfen och Karibiska havet , inklusive Antillerna . De är mycket vänliga och kommer ofta simma upp för att undersöka dykare och snorklare
1 .
Kontrollera nära korallrev . Franska kejsarfisk finns i de grunda vattnen runt korallrev . De finns oftast i 15 meter vatten eller grundare .
2 .
undersöka organet stil . Den franska kejsarfisk har en tunn , djup kropp med en liten mun och comblike tänder . Underkäken skjuter förbi överkäken .
3 .
reda på om det är en vuxen eller omogna fiskar. Kontrollera färger . Hos vuxna , vågen av kroppen är svarta och kantad med klargul. Det finns en orange-gula fältet vid basen av bröstfenorna och gult på rygg . Hakan är vit , och ansiktet är en ljusblå . Ögonen är kantade i blått med en gul yttre delen av iris . Alla fenor är svarta .
4 .
Titta på storlek och färger . De ungfisk skiljer sig från de vuxna i att de har en mörkbrun till svart kropp med tre tjocka vertikala gula band som fortsätter mot lameller . Som de mognar , vågen liknar dem i den vuxna-svarta med gula kanter . Den gula banden kommer att försvinna.
5 .
Kontrollera längden . Vuxna franska kejsarfisk kan nå en maximal längd av 24 inches ( 61 cm ) , men normalt finns på ca 16 inches (40 cm ) . Franska kejsarfisk kan leva upp till 10 år .

tips och varningar


 • franska kejsarfisk är blyg . För att få bra bilder , stilla och låt dem närma dig .
 • franska kejsarfisk är offer för större fiskar . Om valet av dem för ett akvarium , försiktig när man väljer annan fisk .


 • Relaterade artiklar


  Hur man knyter bunny öron för fiske
  hur de ska jaga vildsvin med en båge
  hur man rengör en vaktel
  hur man kan hantera snö brist
  hur man ska gå jollesegling
  Hur man knyter en kedja skarv för klättring
  hur man hittar jet ski områden rida
  Hur konvertera nautiska mätningar
  hur man kan bryta i vandringskängor
  hur man kan hoppa startar en båt