hur man is fiska gädda

hur man is fiska gädda

Pimpelfiske gädda är en av de äldsta sporter att göra under vintermånaderna. Gäddorna är en eftertraktad fisk som är relativt lätt att fånga helst på året. För första gången fiskaren, kommer dessa åtgärder fungerar för att fånga gädda. Som man blir vänja till isfiske, kan mer utrustning eller tekniker används. Detta är det enklaste sättet att fiska gädda under vintern

Du behöver:. .
Isborr
Ice House.
2 pimpelfiske Rods.
Ice Skimmer.
Pimpelfiske skedar.
Simning Lures.
Vax maskar.
Hink för fisk.
Fisk leta upp.

Hur Ice fiska gädda


1.
Hitta en plats på isen och borra två sex-tums hål. Detta görs efter att du installerat isen huset om du använder en. Borra inte hål någon större än tio inches. Använd en hand skruv, som fungerar mer effektivt. Använd isen skummaren att ta bort slask och is spån.
2.
Använd pimpel spö, vilket är två meter lång. Den ultralätta modellen fungerar bäst för gäddfiske. Testet linjen bör vara minst fyra pund test linje.
3.
Ställ ditt spö med jigg och ett vax mask. Släpp betet ner till botten av sjön. Höj sedan bete upp till sex inches från botten. Jig staven något. Detta kommer att locka en bit.
4.
Om en fisk inte fångas efter femton minuter, är det dags att flytta till ett visste plats. Det är där fisken leta upp kommer in. Använd leta upp för att hitta fiskstim under isen. Detta kommer att spara tid borra onödiga hål i isen.
5.
Prova olika typer av jiggar om gäddan inte nappar. Den pimpelfiske skedar och simning lockar har en tendens att locka gädda lättare i grumligt vatten. Återigen bör det pimpel åtgärden vara liten, nästan lika lätt som att skaka på handen.

Tips och varningar


 • inte gör mycket rörelse på is.
 • Klänning i lager för att hålla värmen.
 • Kontrollera isen för tjocklek innan du beger ut.
 • Borra aldrig större än tio inches.
 • försiktig vid körning på is.


 • Relaterade artiklar


  hur man avgör riktning
  hur man gör rutiner för wakeboard
  hur man köper olika typer av paintball gevär
  hur man vandra över USA
  hur man halter träna en häst
  hur man utför kombination trick på mountainbikes
  hur man flyta flyga ovanpå vattnet
  hur man paddla i kajak nybörjare
  hur man dra en cykel headset
  för klassificering Whitewater