hur man tränar för paintball

hur man tränar för paintball

Paintball är en rolig motionsidrott och har även blivit en del av ledarskapsutbildning och teambuilding i företagens Amerika . Denna sport är dock inte för svag i hjärtat . Paintball kräver atletisk förmåga och uthållighet att den genomsnittliga personen inte har . Här är några grundläggande tekniker för att träna för paintball
1 .
Kör regelbundet. Uthållighet är viktigt i paintball . För att göra det genom hela dagen evenemang kommer det att vara viktigt att ha ditt hjärta i toppform . Mixa går genom att köra längre sträckor några dagar , kör kullar och dalar några dagar och ta en mindre motståndskraftig köras på andra dagar .
2 .
Använd fria vikter för styrketräning . Vikter är bra för tonen , men för att bygga mer muskler för mer uthållighet i paintball , fria vikter är nyckeln . Börja med lätta vikter och öka dem regelbundet . Var noga med att öka vikten förnuftigt att undvika skador.
3 .
Fokusera på magen . Ägna minst tre dagar varje vecka för att abs att förbättra paintball prestanda . Magmusklerna är kärnan för hela kroppen . Starkare ABS kommer att leda till bättre anpassning och kroppskontroll . " Den Abs Diet " av David Zinczenko , är ett bra ställe att börja på en övergripande förståelse av magmusklerna .
4 .
Carb upp i dagarna fram till ett paintball händelse . Kolhydrater förse kroppen med utbrott av energi . Pasta kommer att fungera som en nödvändig måltid för alla idrottare på dagen före en paintball spel .


Relaterade artiklar


hur man använder sevärdheter och omfattningar på en båge
hur man köper en korrekt monterad hjälm
hur man förfölja en hjort vid jakt
Hur man använder en wakeboard
hur man åka skridskor som Rodney Mullen
hur man köper en dag pack
hur man lämnar en docka i en segelbåt på ett säkert sätt
hur man spårar djur genom sin scat
hur man underhåller barnen på en campingplats
hur du väljer regnkläder för backpacking