hur man tränar ridning över Cavaletti

hur man tränar ridning över Cavaletti

Säkerhet är den största oro när ridhästar . Vare sig vid en tävling eller tränar hemma stabil , är säkerheten före allt annat. När du hoppar , är en häst ska stoppa sina knän och underben högt upp i närheten av hans huvud och hals när han går över hindret . Om han inte , det är vad som kallas " hänger " och kommer att straffas hårt under en jägare eller Equitation runda eftersom det kan leda till en allvarlig minskning av både häst och ryttare. Trav över Cavaletti kommer att hjälpa hästen bättre att plocka upp hans knän och bli mer medvetna om utsläppande av hans fötter .

Du behöver:
sadlade och tyglad häst
. .
Stora öppna arenan.
.
Minst fyra Cavaletti av standardstorlek.
 Rekommenderade maximala 12 inches hög.
.
En person att vistas på plats i arenan.
.
Godkänd huvudbonader.
.
Stövlar med klack.
.

Cavaletti att förbättra smidighet.


1.
Kör över Cavaletti liknar trav över polerna på marken men Cavaletti kan höjas till olika höjder för att uppmuntra hästen att lägga till fler elasticitet till hans trav och plocka hans fötter upp högre. Börja med att gå din häst över två Cavaletti som sätts på sin lägsta höjd, vilket bör placera stången på marken. Se till att din häst kan gå över dessa bekvämt utan att träffa dem eller knackar dem på sin plats helt. När rätt avstånd uppnås ytterligare två på samma avstånd och höjd.
2.
Walk the häst över Cavaletti ett par gånger för att få honom medveten om att behöva ta upp hans fötter och sedan höja dem en i taget, bakifrån och fram tills alla är på den högsta höjden. Walk detta mönster och låt din häst att sträcka ut sin hals ner mot marken för att säkerställa sträckning av nacken och ryggmuskulaturen.
3.
När hästen är bekväm gå över Cavaletti på deras högsta, lägre alla fyra att sitta på marken och sprida ut dem om ytterligare sex inches från varandra. Var säker på att de jämnt fördelade. Be sedan din häst att trava över dem en gång för att kontrollera avståndet. När korrekta avstånd uppnås, börjar höja Cavaletti, en i taget, en höjd i taget bakifrån och fram.
4.
elnätet bör gå från alla fyra på marken för att den allra sista Cavaletti hästen kommer att gå över sätts till sex inches. Gör detta ett par gånger och sedan höja den näst sista Cavaletti till sex inches. När hästen är bekväm trav över alla Cavaletti fastställdes till sex inches, återigen börja med den sista Cavaletti i mönstret och höja den till tolv inches. Och så vidare som din häst blir bekväm trav detta mönster. Trav alla fyra Cavaletti på sin högsta höjd får inte uppnås på en dag. Tveka inte att sluta om din häst blir frustrerad eller inte kommer att plocka sina fötter på rätt sätt så att inte träffa Cavaletti .
5 .
praktisera denna övning kan ta längre tid än du trodde . Förvänta dig inte att din häst för att kunna göra det på ett träningspass . Belöna honom när han gör bra , dock , och han kommer att förbli en entusiastisk partner . Om hästen hade allvarliga problem med hängande benet samtidigt hoppa kan det ta honom längre tid att lära sig att plocka upp fötterna ordentligt . Den här övningen kommer även att bidra till att förbättra elasticitet och lyhördhet både häst och ryttare , hjälpa till att bota många problem både på plan och över hopp .

tips och varningar


 • Belöna din häst för ett väl utfört arbete, oavsett hur små.
 • Akta dig din hästs rygg medan travat Cavaletti.
 • Låt din hand att följa hans rörelse utan att vara restriktiv.
 • alltid ha Cavaletti nytt som sätter medhjälpare på marken borde de åka ut på plats .
 • Kör alltid med tillräcklig tillsyn.
 • alltid godkända hjälm.
 • Stövlar med klack skall användas vid ridning.


 • Relaterade artiklar


  hur man håller en snurrande rulle linje problemfri
  hur man gör en knuff det shuffle på skateboard
  hur man köper en bra paintball från ebay
  hur man fixar en buckla på en pool eller snooker cue
  hur man galoppera barbacka
  hur ska en airsoft frontman
  hur man blir en snorkla instruktör
  hur man rengör båt fönster
  hur man identifierar de delar av en surfbräda
  hur man gör den perfekta sanden bollen