Hur man blir en Rya tävlingskommissionären

Hur man blir en Rya tävlingskommissionären

Baserat i Förenade kungariket , är värd för Royal Yachting Association och samordnar och tävlingar för fritidsbåtägare över hela världen . Det är alltid på jakt efter fler domare , domare och officerare ras

Du behöver : .
långa Ratchet Strap
Filt eller presenning .


1 .
Gå med i Rya . Ring dem i Storbritannien på 0845 345 0375 , gå med post , eller besök den officiella hemsidan (se Resurser nedan) . Du kommer att dra nytta av rabatter från andra tjänster och produkter när du går med i Rya . För att gå måste du bor i Storbritannien eller inneha ett brittiskt pass .
2 .
Fyll i Race officiell kandidat Ansökningsblankett för att få information om segling regler och hur man blir en tjänsteman.
3 .
delta i några som krävs seminarier eller tentor för den position som du söker . Den enda position som inte kräver en examen är en regional domare , även om ett seminarium fortfarande krävs för domare . Du måste ha minst erfarenhet av fyra evenemang att bli en tävlingskommissionären .
4 .
Volontär på evenemang för att hjälpa dina krav innan han blev ett lopp tjänsteman . Kolla " Möjligheter "-länken på RYA hemsida . Det finns en online-formulär som du kan fylla i för att lista dina tillgänglighet för evenemang . Intresserade klubbar kan kontakta dig direkt , eller så kan du surfa på händelser som behöver ras tjänstemän och kontakta dem .
5 .
E racing avdelningen för Rya på raceofficials@rya. org. uk med ytterligare frågor .


Relaterade artiklar


Hur får man en jaktlicens i Maine
hur man reparera en musköt
hur man spelar i snön
hur man flyger fisk vid San Juan River
hur man skapar en geocache
hur du väljer en natts läger för barn
hur man fyller en komprimerad luft tank paintball
hur man identifierar kejsaren fjärilar
hur man fyller i en axel hoppa
hur man kan fånga öring