Hur man knyter en hjort på taket av bilen

Hur man knyter en hjort på taket av bilen

Du har gått jakt med dina vänner och bara packats ditt första rådjur . Nu måste du räkna ut hur man får det hem innan du kan montera huvudet och börja tillagningen som hjortstek gryta

Du behöver : .
långa Ratchet Strap
Filt eller presenning .


1 .
Linda stommen i en filt eller presenning för att hålla blodet från att få på något och för att hålla smuts borta från köttet . Blodfläckar kan vara svårt att ta bort från många ytor . Smuts och skräp blandat med kött kan förstöra köttet .
2 .
Fäst bandet på baksidan benen på stommen och linda den runt stommen ett par gånger för att säkra dem till det organ . Placera rådjur på taket av bilen med bakbenen mot bilens front.
3.
Öppna dörrarna på bilen och remmen från ena sidan av bilen genom de två öppna dörrar och tillbaka upp på slaktkroppen. Fortsätt att göra detta så du arbeta dig ner i kroppen och om den slutliga pass på bandet genom dörrarna och tillbaka till stommen. Knyt repet iväg till de två främre benen.
4.
Använd spärrfunktion för att dra åt remmen för att kontrollera att rådjur inte kan röra. In i bilen och ta din rådjur hem.


Relaterade artiklar


hur man hittar överst campingplatser State Park i New York
hur man snorkla för sjöborrar
hur man köper vattenskidor som en gåva
hur man rapporterar en löpeld
hur man kan planera en inre slangen tur på floden ceder
Hur styra en karaktär turné
hur man ska möta ITTF regler för blad bordtennis
hur man behandlar en teak båt
hur man kan fånga makrill
hur de ska jaga i Alberta