hur anka dyka

hur anka dyka

Bortsett från att stå upp och rider på en våg , är duck-dykning kanske den viktigaste manövern i surfing. För de som inte har koll , är duck-dykning processen för att sänka ned en surfbräda under en mötande våg-antingen cresting eller redan bruten , i vilket fall surfaren skulle gå under Whitewater-med bibehållen kontroll av surfbräda och fart medan paddling . ut till line up , eller brytande vågor
1 .
Liggande benägna på din surfbräda , paddla rakt mot mötande våg så att du uppfyller det på en rät vinkel .
2 .
När du närmar dig vågen , fokusera på en plats som förefaller vara den minst explosiv .
3 .
Precis innan du får kontakt med den våg , lyft överkroppen samtidigt trycka på främre övre tredjedelen av din surfbräda ner med din händer på rälsen . Den surfbräda ska dränka under vattenytan direkt framför mötande våg .
4 .
Placera din fot (den som är längre bak när man står på en surfbräda ) på baksidan kvartalet din surfbräda och använda den för att vägleda de främre tredje , vilket kommer stå under vatten om du förlänga dina armar fullt .
5 .
När du känner vågen börjar ta kontakt med dig , kör styrelsen och din kropp under dess turbulens i en flytande rörelse , med överkroppen att sjunka i styrelsen och kraften i benmusklerna för att styra den med den bakre foten .
6 .
När du känner att vågen energi avtar , börja skjuta surfbräda tillbaka mot ytan , stänga utrymmet mellan överkroppen och styrelsen . Upp ur vattnet vid en semi-vertikal vinkel , mark tillbaka på brädan i liggande position som du startade och börja paddla igen .


Relaterade artiklar


hur man häva att på en segelbåt
hur du anger en turnering bordtennis
hur man segla vinge på vinge
hur man seglar ett slup
hur man vandra i Kalifornien
hur snowboard
Hur man använder en Coleman spis
hur de ska jaga i Arizona
hur man vandra Memorial Park i Texas
Hur man knyter en kirurg knut