hur de ska jaga isbjörnar

hur de ska jaga isbjörnar

Jakt är en nationell tidsfördriv , och jakt exotiska djur som isbjörnar är en sport som blir allt populärare . Oavsett om du är på jakt efter trofé eller för den perfekta bilden av en isbjörn , efter våra steg nedan hjälper dig att nå framgång
1 .
planera din resa. De mest framgångsrika tid att jaga isbjörn är mellan februari och april varje år . Det är när björnarna är mest rörliga och letar efter mat till största delen upp efter en lång vinter .
2 .
Forskning dina rättigheter och rättsliga skyldigheter. Det finns många juridiska riktlinjer som begränsar vem som kan jaga isbjörn i särskilda regioner. Oavsett var du planerar att jaga , kommer du antagligen behöva en licens för att fortsätta.
3 .
Förbered dig för din jakt utflykt . Isbjörnar lever i väderförhållanden som inte är öppen för människor . Att jaga isbjörn måste du vara i god fysisk form och kunna utstå många timmar ute i oförutsägbara och extrema väderförhållanden .
4 .
Suit upp ordentligt . Outfit dig med rätt kläder för att hålla dig säker i utomhus i Alaska , Kanada och andra extrema platser i vintervädret . Var noga med din jaktutrustning är beräknat för sådana förhållanden.
5 .
Överväga att anlita antingen en guide eller ett företag som driver jakt utflykter . De har kompetens att leda dig säkert genom terrängen samt väderförhållanden. De är också en värdefull resurs för vad lagligheten måste du vara medveten om när du jagar isbjörnar .


Relaterade artiklar


hur man fiskar för largemouth bas i vinden.
hur man gör megafon styret
Hur man blir en Rya tävlingskommissionären
hur området klä kalkoner
hur man organiserar en ping - pong turnering
hur man kan fånga Pollock
hur man rent spel
hur du väljer ett vinterläger
hur man gör akuta reparationer till budget redskap
hur man köper Heelys