hur de ska jaga krokodiler

hur de ska jaga krokodiler

Spänningen av jakten har aldrig varit mer sant för jägaren än när en krokodil är ditt byte . Finns i vissa av världens mest exotiska platser , dessa stora reptiler erbjuda jägaren en utmaning som inte finns hemma . Jakt krokodiler säkert och framgångsrikt kommer att ta en erfaren skytt och några specialistkunskaper

Du behöver : .
Safari utflykt
. .
Jakt redskap.
.


1 .
Hitta där krokodil jakt är lagligt . Krokodiler finns över hela världen med Australien och de afrikanska länderna är de mest populära . Dödandet av krokodiler är nu olagligt i Australien och i Afrika , många regeringar har krävt humana dödar bara och begränsa jägare till utsedda områden
2
boka upp en safari ( se resurser) . som är den absolut enklaste och säkraste sättet att jaga Crocs . Många utflykter ger dig möjlighet att kombinera detta med andra spel , så att du jaga olika arter . Gå in jaktsäsongen ( juli-december) när det är mindre regn .
3 .
gå med en guide som kommer att kunna ge dig de mest troliga platserna att hitta krokodiler och kommer känna till deras vanor och beteende , vilket gör dem lättare att jaga .
4 .
har rätt utrustning med dig . De flesta safaris kommer att förse dig med gevär och ammunition och de bästa att använda beror på storleken på krokodilen du är på jakt . Ett medium salongsgevär brukar rekommenderas för de flesta arter men guider ger specifika råd beroende på område och restriktioner.
5 .
Håll ögonen öppna hela tiden och vara på sin vakt för att upptäcka krokodiler som de är naturligt kamouflerade av floden och blad . En krokodil hjärna är mycket liten så någon skott måste vara mycket exakt för ett humant döda .

tips och varningar


 • flesta platser kräver att du registrerar dig hos de lokala myndigheterna innan jakten zoner .
 • I vissa länder kan du behöva att ansöka om tillstånd innan jakt .
 • nilkrokodiler är den största och grymmaste av arten .
 • Använd bekväma jakt klädsel vanligen tillverkade av bomull i brunt och grönt .
 • aldrig jaga krokodiler själv och alltid gå med minst 1 annan erfaren person för att begränsa risken av en olycka.


 • Relaterade artiklar


  hur de ska jaga i Indiana
  hur man identifierar en kanadensisk gås
  hur man tävla med en sprint bil
  hur man gör en timmerflotte
  hur man dra en uppdelad quad på nationell skogsstig
  hur området klä bära
  hur ska orädd i Whitewater
  hur man spole rep och linje
  hur området klä bison
  hur man gör självlysande -the-dark fiskedrag