hur du köper en våtdräkt för att surfa

hur du köper en våtdräkt för att surfa

Om du inte bor på Hawaii eller någon annanstans med en året runt tropiskt klimat , om du planerar att starta surfa du kommer att behöva en hel kropp våtdräkt . Att välja rätt våtdräkten kan betyda skillnaden mellan att vara kall , eländig och så småningom ge upp på att surfa eller blir varm , skön och ihärdig till att nästa nivå
1 .
För att hitta rätt våtdräkt du har att fysiskt prova dem , så först ut får du gå till en lokal återförsäljare som säljer dem-helst en ansedd surf butik . .
2
hitta en kunnig säljare och förklara för dem att du letar efter en ny våtdräkt , eller fullsuit-en som täcker hela kroppen . Berätta för dem hur ofta och var du planerar att använda den , liksom din erfarenhet av surfing , dvs nybörjare , medel, sakkunnig .
3 .
Efter att ha beslutat om en kostym som passar din kropp typ , gå in i omklädningsrummet och prova på-packa upp den , satte ena benet i sedan den andra , dra upp till midsection , placera armarna i ärmarna och räta ut alla lösa eller baggy områden genom att dra . .
4
När du har våtdräkt, flytta runt för att testa dess flexibilitet-simulera surfa rörelser som hukande och böja . Dra på nacken för att se till att det inte är för hårt eller för löst .
5 .
Om våtdräkten passar dina specifikationer , ta sedan bort den genom att packa den , dra i övre delen så att det klasar upp i närheten av dina handleder ut och in , dra den delen över dem , dra sedan ner förbi knäna , faktiskt trampa på den från insidan med fötterna för att skapa hävstång för att dra ner den .
6 .
Om du av någon anledningen våtdräkten inte passar din kropp på rätt sätt , prova en annan storlek , eller ett annat märke helt och hållet eftersom storlek varierar från märke till märke . Med andra ord , en stor i varumärket X kan passa annorlunda än en stor i brand Z. Viktigast ha tålamod och kom ihåg : du kan realistiskt bara prova upp till fyra i taget innan kroppen börjar svettas , vilket gör in-och utresa extremt svårare.
7 .
Gå till disken och betala , och glöm inte att fråga säljaren om våtdräkt garanti .


Relaterade artiklar


hur man fiskar efter stör
Hur får man en jaktlicens i New Mexico
hur man köper en kälke
hur området klä fasan
hur man köper en resesäng
hur man identifierar en sötvatten karp
Hur man knyter en SKOTSTEK
hur man navigerar i det nyss
hur man fälla en björn
hur vattentät en tygkasse