hur du utför en flottör

hur du utför en flottör

Den surfing manöver kallas utlånad-oavsett om baksidan eller framsidan-har funnits sedan mitten av 70-talet av goda skäl . Den inte bara ser radikal men det är också mycket funktionell när det utförs på rätt sätt och i rätt tid medan du rider på en våg
1 .
Fånga en våg och börja rida parallellt längs ansiktet , var noga med att generera så mycket fart som möjligt . Nyckeln till en bra , lång floater är hastigheten .
2 .
Håll ögonen öppna efter en mötande del av den våg som ser ut som den är redo att bryta framför dig .
3.
När du närmar dig det avsnitt som kommer att bryta framför dig, börja siktar din surfbräda mot toppen, eller högsta delen av vågen ansikte utan misstag rida upp och över det, och därmed undanröjs själv från vågen.
4.
Härifrån guide din surfbräda upp på toppen, eller taket på vågen, och börja rida. Känslan du känner kommer att vara besläktad med flytande, därav namnet på manövern. Var noga med att böja knäna något som demontera ibland kan orsaka kraftiga effekter, beroende på storleken på vågen och avståndet mellan dig och tråg.
5.
Förbered falla tillbaka ner på vågen ansikte (om vågen fortfarande peeling), eller ned till den platta delen av havet direkt framför vågen (tråget ). Börja med att titta på platsen innan du faktiskt gör det. När du bestämmer dig för en landning område, guide din surfbräda mot det, var noga med att flytta de flesta av din vikt på den bakre foten för att inte pärla, eller gräva i näsan. Böj knäna för att mjuka landningen och gör dig redo att bibehålla hastigheten och hålla ridning.


Relaterade artiklar


hur de ska jaga fasan
hur man transportera en jet ski
hur man vandra skogar spår i Texas
hur du skickar ett barn till lägret Olympia
hur du väljer en skruv för pimpelfiske
hur man identifierar en saltvatten makrill
hur man bestämmer hur många flyger typer för att få flugfiske
Hur får man en jaktlicens i Tennessee
hur man bygger en jakt blind
hur man bibehåller ett läger spis