hur kajaken på Whitewater forsar

hur kajaken på Whitewater forsar

För människor som älskar vatten och är uttråkad med segel eller motor resor , då kajakpaddling får sporten att försöka . Whitewater kajakpaddling ger spänning samtidigt sätta dig nära vattnet . Du kan använda en liten , hård kajak för Whitewater eller en uppblåsbar kajak . Båda kräver betydande paddling kompetens och överkroppen styrka . Det spill kan vara tuffare också, så bära hjälm
1 .
Hyr en kajak och paddlar innan du spenderar pengar på en . Se om du gillar det och om du är anpassade till sporten. De flesta bra Whitewater forsar är fodrade med uthyrningsföretag. Prova olika storlekar och typer också .
2 .
Tänk lektioner innan du försöker kajak på forsande forsar , särskilt grov forsar . Du måste lära dig att styra båten och hur man faller och höger hand.
3 .
Övning i båten i smidigt forsar innan du trycker på större droppar . Paddlar till höger för att gå till vänster och vice versa . När du ser ett dopp fram, där vattnet droppar över stenar , punkt kajaken direkt i forsen . Paddla snabbt att rätta till någon rörelse , som det enda sättet du kommer att säga flytande är att gå in i forsen döda på .
4 .
paddla kajak med en partner eller en grupp . Om du faller , kommer du vill ha någon nära i fall du råkar illa ut . Bära hjälm så att du inte bang huvudet på klipporna .
5 .
Vet du vad du gör om du är i trubbel. Om du är i en hård kajak där hela kroppen är innesluten , så måste du veta hur du vänder upp företaget igen. På en uppblåsbar , sitter du på toppen av fartyget och kommer bara falla ut . Släpp paddeln och kontrollera att du är säkra innan oroa hämtar din båt eller ditt paddlar .


Relaterade artiklar


hur man bygger en segelbåt
hur man rykta en vandringsled
hur man byter in och ut ur en blöt våtdräkt
Hur man väljer en sadel
hur man kan fånga krabbor på enkelt sätt
hur man väljer en campingplats vid backpacking
hur du slå din kaxig rumskompis på ping pong
hur de ska jaga i Washington
hur man skjuter leror
hur du lagrar en jet ski för vintern