hur läger i en biljett linje

hur läger i en biljett linje

Om du vill svåra att få biljetter , kan du behöva slå läger i en linje utanför butiken eller plats för att se din strävan är framgångsrik. Med rätt förberedelse och inställning , du kan slå läger i stil och vara bland de första att köpa den måste- ha biljett
1 .
Telefon lokalen en vecka innan du planerar att slå läger . Ta reda på hur många biljetter de säljer per kund , vilken tid verksamheten öppnas och om presale kuponger för biljetterna kommer att vara tillgängliga innan biljetterna går till försäljning.
2 .
Rensa din kalender och ordna ditt schema så att du inte har några andra åtaganden dagen innan biljetterna går till försäljning.
3 .
Gör en lista på de saker som du behöver , vilket kommer att bero på vädret . Objekt som ska ta med dig till raden inkluderar filtar , en sovsäck , en stol , paraply , en mobiltelefon , en digital musikspelare , böcker och tidningar, mat för att hålla dig strömförande och några koffeinhaltiga drycker för att hålla dig vaken .

4 .
Fråga minst en annan person att gå med dig . Denna person kan hålla din plats i linje när du behöver använda en toalett eller köpa mat . Du kan också be personen framför dig eller bakom dig att hålla din plats , i utbyte mot att göra samma sak för henne .
5 .
Klänning i lager . På så sätt har du massor av kläder för en varm dag och en sval natt .
6 .
Kom tidigt på morgonen dagen före biljetterna går till försäljning. Tänk på att vissa människor ens kan få på rad 2 dagar eller mer före försäljningen.
7 .
Ställ in din utrustning , och det är bra att de omkring dig , eftersom du kommer att spendera ganska lite tid med dem i nästa dag eller så .
8 .
hålla sig vaken och fokuserad på morgonen biljetterna går till försäljning. Framsteg lugnt igenom linjen , och har dina pengar redo att betala för biljetterna . Lämna inte den linje som morgonen närmar sig. En representant från butiken eller lokalen kan komma att ge ut värdekuponger presale .

tips och varningar


 • Undvik att planera något för resten av dagen efter att ha vistats upp alla natt står i kö , eftersom du troligen kommer att vara uttömd .


 • Relaterade artiklar


  hur de ska jaga i Illinois
  hur man lär barn att snorkla
  hur man kan gå en RV camping klubb
  hur man behandlar en Komodovaran bett
  hur man byter en katamaran segel
  hur man passar en flytväst
  hur wakesurf
  hur man fyller en lutz
  hur till noll ett kikarsikte
  hur man förbereder för en vandringstur