hur läger i öknen

hur läger i öknen

Planerar du en campingtur med dina vänner ? Med din familj ? Oavsett vem du kan gå med , det finns många saker du bör tänka på innan du påbörjar din resa . Följande steg guidar dig igenom din campingtur
1 .
Välj en plats att tälta. Du bör välja en stat eller nationalpark i ditt område . Om du inte har tidigare diskuterat arrangemangen med medlemmarna i din camping grupp , kan du ha en eländig tid om någon av dem väntade VVS eller elektricitet. Om du inte vill läger vid en statlig eller nationalpark se till att du inte läger på privat mark om du inte får tillåtelse från ägaren .
2 .
Ta människor som kommer att njuta av upplevelsen . Om du tar någon som inte kan hålla sig borta från TV eller dator särskilt länge , kommer du och denna person har en fruktansvärd tid . Om du föra människor att njuta av friluftslivet och inte har något emot att gå miste om det vardagliga bekvämligheter i livet , är du säker på att ha en fantastisk tid .
3 .
Pack rätt verktyg för resa . Kontrollera att du har mat, skydd , vatten och eld , samt en grundläggande första hjälpen-kit . Det är bättre att vara alltför förberedd än inte förberedd alls . Om du kommer att bli många miles från civilisationen, bör du ta med en liten akut radio och facklor nödsituation .
4 .
Njut av din tid camping . En campingtur är inte komplett utan rostade marshmallows och korv . Se till att du tar nog för alla och tänka på ditt bästa spökhistoria att berätta när du är ute vid elden .


Relaterade artiklar


hur man gör en korg fälla för fisk
hur läger i regnet
hur man vandra Guadalupe topp i Texas
hur man köper en touring-kajak paddel
hur man ska leva i en båt
hur man väljer en surfbräda
Hur man säljer fiske maskar
hur man kan gå en RV camping klubb
hur man tränar för bordtennis
hur man gör en dykning första förbandslåda