hur man använder film kapslar vid camping

hur man använder film kapslar vid camping

Film kapslarna är små, lätta och vattentät , vilket gör dem perfekta för att lagra film , men när du är klar med din film och bilderna har skrivits ut, inte slänga dem . Film kapslarna är den perfekta lagring verktyg för camping . De passar lätt in i små fickor i din utrustning , hålla de saker torra och att de inte lägger stor vikt vid dina väskor
1 .
Håll mediciner säkra och torra i en liten flaska . Det är alltid en bra idé att ta acetylsalicylsyra eller ibuprofen när man är ute , liksom alla andra mediciner du kan behöva . Film kapslar göra perfekt förvaring för andra små medicinska förnödenheter också, såsom bandage eller tamponger som bör förvaras torrt.
2 .
använda film kapslar som torkskåp för dina personliga saker medan camping eller båt . Film kapslar flyter och är vattentät , vilket gör dem smart och säkra platser att lagra papper pengar , tändstickor eller ens en speciell lägereld kryddblandning alla dina egna för matlagning över öppen eld .
3 .
Ta med en mini-fiskare verktygslåda nästa gång du går camping , fyllning film kapslar med din favorit beten och agn . Film kapslar kommer att hålla agn och levererar torr och fräsch och är ofta lättare och lättare att bära än ett traditionellt fiske låda.
4.
Packa en sy-kit bara för camping. En nål i tråd kommer väl till hands för ett antal skäl medan i skogen, från fastställande kläder till katastrofinsatser stygn. Det perfekta sy-kit lagring, bära några nålar i olika storlekar och några tunga svarta och vit tråd i en filmburk.


Relaterade artiklar


hur man kan planera en dag i parken
hur rida en 4 - hjuling med ett litet barn
hur man skjuter skeet
hur man skjuter ett mål
hur man driver ett säkert campingplats
Hur får man en jaktlicens
hur man fångar en crawdad
hur man köper en balansbräda
hur man använder lockbete vid jakt
hur man flyger fiskar på White River