hur man använder soppåsar kreativt medan camping

hur man använder soppåsar kreativt medan camping

Soppåsar kan vara en av världens största uppfinningar för sin mångsidighet och användbarhet. Kraftig, vattentät och bärbara bör soppåsar vara en väsentlig del av varje husbil: s redskap. Så nästa gång du fyller din ryggsäck för en vandring äventyr eller förbereda bilen för en familjeutflykt, kasta i en låda av kraftig soppåsar
1.
Vattentät vad som helst med en plastpåse. Du kan klippa hål i sopsäckar för att skapa akuta ponchos, binda dem runt fötterna och även linda in din hatt i den robusta plast för att hålla både varm och torr. Om det ser ut att regna över natten, täck lägereld, mat och camping möbler med några soppåsar för att hålla dem rena och torra. Om du råkar bli blöt, lagra dina våta kläder i en plastpåse för att hålla dem åtskilda från dina rena, torra kläder.
2.
Fyll en sopsäck med snö om du behöver vatten för matlagning och dricksvatten. Det tar en hel del snö för att göra tillräckligt med vatten för att fylla en kock kruka eller vattenflaskor , men en plastpåse kan hålla mer än tillräckligt. Perfekt i nödfall kan en sopsäck full med snö rädda ditt liv , eller åtminstone din middag .
3 .
Isolera ditt tält medan camping för mysiga varma nätter . Lägg ett lager soppåsar under tältet för isolering och för att stoppa markfukt från att komma in genom tältet . Du kan dessutom dra en plastpåse över botten på sovsäcken för att hålla fötterna varma på natten .
4 .
Använd soppåsar vid fiske för att minska röran och lukt . Lägg fisken du fångat i en plastpåse tills du är redo att rengöra dem . Placera huvuden, svansar , vågar och andra delar fisk i påsen medan rengöring , sedan en knut på påsen och kasta den med dina andra sopor . Att hålla fisk och delar i en sopsäck kommer att begränsa röran och lukt och kommer att förhindra att djur och skadedjur från att komma in er camping för en god behandling .
5 .
Lämna din campingplats renare än du lämnade det genom att fylla sopsäckar med allt skräp eller skräp du hittar runt området . Om det var där när du kom dit , att hålla naturen ren och grön är en viktig praktik för alla husbil .


Relaterade artiklar


hur de ska jaga vildsvin
hur man identifierar en petrell fågel
hur man håller en studsmatta säker
hur att återfukta samtidigt backpacking
hur ta hand om ditt hagelgevär i fältet.
hur man gör en snö slott
hur man använder en fisk scaler
hur du döljer en geocache
hur huden en kanin
hur dyka