hur man bygger ett bete penna för fiske

hur man bygger ett bete penna för fiske

Ett bete pennan kommer säkert lagra ditt bete tills du är redo att fiska . Den maskstorlek avgör storleken på betet du kan hålla . Metallnät varar längre än netto maska

Du behöver : .
1/2-tums hårt mesh , en 3 fot med 15 fots rulle
2 pool nudlar .
Fyra 3/9-inch flex rör, 8 inches lång .
Två 3/8-tums T -stycken .
Två 3/8-tums 90- graders böjar .
Fyra 3/8-tums slut skarvar .
Avbitartång.
Silikon lim.
30 buntband .
Måttband .


1 .
Mät och kapa mesh och flex rör. Du måste rulla maskorna och skär ett 9 fots avsnitt och två 3 fot sektioner . Flex ledningar är skuren i fyra 4 fot 6 tum sektioner , två 3 fot 1inch sektioner och tre 1 fot bitar .
2 .
Form topp och botten ringar . Ringarna för ditt bete penna bildas med hjälp av 4 fot 6 tum delar av flex rör. Du använder två sektioner per ring . Böj flex ledning i en halvcirkel och ansluta i mitten med slutet skarvar . För att säkra ringen, silikon anslutningar och låt det torka .
3 .
fast maska till ringarna . Toppen av 9 fots delen av mesh fäster den övre ringen och botten av avsnitt för att den nedre ringen . Dra mesh tät för att hindra luckor eller omformas och säkra den mot nätet med buntband . Använd en av de 3 fot avsnitten för att täcka den övre och en för botten och fäst med buntband . När och överdelen är säkra , trimma överskottet mesh med avbitare .
4 .
Gör dörren för bete pennan . Placera de tre 1 fot delar av flex rör i en T-form och ansluter i mitten av T formen med en T passande . Lägg en 90- graders krök på varje utanför änden av horisontella bitar och bifoga en T passande i botten av den vertikala pjäs . Anslut de två 3 fot 1 tum bitar av flex ledning till 90 grader armbågar och T beslag . Säkra alla anslutningar med silikon och låt det torka .
5 .
Skär en öppning för dörren . Öppningen blir skuren i den övre delen av nät och måste vara mindre än dörren för att hålla dörren från att falla i betet pennan . Du kan använda dörren som en mall för öppningen. När du har öppningen i bitar, placera dörren över öppningen och säkra den horisontella sidan mot nätet med buntband .
6 .
Böj poolen nudlar i en halvcirkel . När du är ansluten , bör poolen nudlar bifoga betet pennan . Du kan behöva klippa poolen nudlar för att få en tight passform. Använd buntband för att fästa poolen nudlar till maskan strax under toppen ringen .

tips och varningar


 • Anslut ringar med en T och lägga Vertikal rör för extra support.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör en pistol
  hur man snorkla i Key Largo
  hur man snorkla i San Marcos floden
  hur man försäkra en båt
  hur du skickar ett barn till lägret Olympia
  hur man vandra skogar spår i Texas
  hur man identifierar en sötvatten gädda
  Hur får man en jaktlicens i Vermont
  hur man vandra till Stewart faller , Utah
  hur man registrerar ett fågelhus