hur man håller balansen på en galopperande häst

hur man håller balansen på en galopperande häst

Hålla balansen på en galopperande häst kan vara mycket svårt om du inte är en erfaren ryttare och har åstadkommit detta många gånger. Dock kommer alla ryttare lära småningom hur man kan hålla denna balans. Följande steg guidar dig genom processen att hålla balansen på en galopperande häst
1.
Få bekväm i sadeln innan du låter hästen till galopp. Om du inte är bekväm på hästen eller har förtroende med att få hästen i galopp, försök inte det.
2.
Öva att stå upp i din stigbyglar medan hästen bara gå på trav. Detta ger dig förtroende för stående i stigbyglarna innan du måste göra det när hästen är galopperande.
3.
Justera stigbyglarna för din komfort. När du står i stigbyglarna bör du rensa sadeln helt. Se till att du är bekväm med stigbyglar höjd innan en galopp.
4 .
ridningen i minst 10 minuter innan du flyttar försöker en galopp . Denna tur bör ske i en promenad eller trav bara . Detta gör att du kan få bekväm på hästen och kommer också att göra det möjligt för hästen att få värmas upp och bekväm med dig och omgivningen .
5 .
fart med hästen efter det har värmts upp och sakta bygga till ditt slutmål .
6 .
stå upp i din stigbyglar och långsamt upp hästen till galopp .


Relaterade artiklar


hur man kan planera en vandring för barn
hur man kan fånga vågor på en välbesökt lineupen
hur man kan gå en snöskoter klubb
hur man identifierar checkerspot fjärilar
hur man köper ett dyk mask
Hur får man en jaktlicens i Vermont
hur man beter sig på ett natur turné
hur man gör en precision språng i parkour
hur släde säkert
hur man bär en atletisk kopp