hur man kan fånga vågor på en välbesökt lineupen

hur man kan fånga vågor på en välbesökt lineupen

Med surfing växande popularitet under det senaste decenniet , gol laguppställningar är normen , inte undantag . Låt inte en igensatt lineupen avskräcka dig från att gå till surf men , allt du behöver är en bra strategi , för om du hävda dig själv , du fortfarande kan fånga den perfekta vågen i ett hav fullt av surfare
1 .
På trångt dagar är det en bra idé att först gissa i lineupen . När du gör det , ställa dig några enkla frågor, såsom : "Är de bästa vågorna som ridit bara ange vågor , eller är i mellan dem , eller icke -set vågor lika bra , men mindre ? "Och ", Gör gott , rideable som vågor någonsin svänga breda av förpackningen och bryta i ett mindre befolkat del av lineupen ? "
2 .
Efter att få en känsla för vad som händer där ute , passa upp , vax din bräda, bifoga ditt koppel och paddla ut till din förhand utvalda destinationen .
3 .

När i laguppställningen , bara försöka smälta in , inte dra uppmärksamhet till dig , och igen, gissa publiken igen . Se vem som är att fånga de flesta av de bästa vågorna , som ständigt låter vågor går och leta efter en lucka eller tomrum bland alla andra surfare .
4 .
När en uppsättning våg äntligen gör komma in, inte paddla för den första vågen. Alla de människor som redan utförts kommer att göra samma sak . Istället paddla direkt för bästa start området med avsikt att fånga antingen den andra , tredje eller tom fjärde våg av uppställningen.
5 .
När du slutligen är i stånd att fånga en våg Måste du göra det . Nu betyder detta inte att du måste rida den som ett proffs , du kan bara inte spränga det . annars runt resten av surfare du kommer att vara skoningslös baserat på din första resultat
6 .
Om dessa åtgärder inte fungerar , du kan alltid paddla sig från mängden -20 till 30 meter och ber att en slumpmässig våg kommer till dig . Du skulle bli förvånad hur ofta de kommer , bara inte förvänta vågorna att vara så konsekvent , eller välformade som främsta topp , annars det här området skulle komma att bli trångt .


Relaterade artiklar


hur man bygger ett hus sod
hur man kan bryta i pool
hur man vandra till varma kastruller av Hoover Dam
hur man rockar klättra i Potrero Chico , Hidalgo , Mexiko
hur man kan fånga grodyngel
hur man fiskar jigg och gris
hur fågelskådning i Montana
hur man kan gå en kanot Polo Club
hur man skjuter en hand pistol
hur man använder en gås samtal