hur man köper båt täcker

hur man köper båt täcker

Båtliv är jätteroligt, men du vill skydda din båt när du inte använder den. Använd en båt täcka att skydda din båt interiör och att skydda den från skadliga UV-strålar, extrema element väder, buggar, smuts skräp och inte ens för din båt mindre intressanta för stöld. Använd följande förslag till hjälp med att välja en båt täcka att köpa
1.
Se bruksanvisningen eller enligt tillverkarens rekommendationer för en båt täcka för din modell båt. Du kanske kan beställa direkt från din lokala båt återförsäljare eller marina utbudet återförsäljare.
2.
Mät din båt från topp till botten och sida till sida innan du beställer båten täcka även Om din bruksanvisning eller tillverkaren rekommenderar en särskild båt täcka. Du vill vara säker på att båten täcker faktiskt passar din båt.
3.
Tänk om din båt blir när locket är på. Om båten ska förvaras i ett öppet hamnområdet som utsätts för vind, regn, kyla och andra element väder, ni kommer att ha en mycket robust, säkert monterade båt täcka tillverkad av ett slitstarkt material, till exempel en vinyl , akryl eller polyguard. Om båten kommer att vara i ett klimat kontrollerade lagringsanläggning eller ett garage, din båt förmodligen vara okej med en billigare båt täcka av bomull eller duk typ material.
4.

Se till att båten täcker du planerar att köpa kommer med instruktioner. Det är en bra idé att besöka en båt återförsäljare och har säljaren visa dig hur båten locket går på och av båten. Detta kommer att ge dig en god uppfattning om detta är ett omslag som du kommer att kunna sätta på din båt enkelt. Om inte, håller shopping för att hitta en stil båt täcka som fungerar för dig.
5.
Besök båtmässor i ditt område för att se många utställningar av båtkapell. I många fall kan du köpa din locket på båtmässan eller beställa det på den tiden.
6.
Fråga om garanti på båten omslaget. Många gånger båten locket kan bli mycket dyrt och du vill göra klart för sig vilka garantin av båten skyddet är. Spara alla kvitton och garanti i händelse av att du måste återlämna båten locket eller om den är defekt.


Relaterade artiklar


hur man gör ett ankare Stabiliserande
hur man identifierar lax
Hur får man en jaktlicens i New Hampshire
Hur styra en karaktär turné
hur man kajak gratis i New York City
hur man shag på en portaledge
hur man flyger fisk vid San Juan River
hur man rent spel
hur man lär en man att fiska
hur man köper en balansbräda