hur man köper en elektrisk båt

hur man köper en elektrisk båt

En elektrisk båt är en grönare och renare alternativ för många båtägare . Electric båtar behöver inte förlita sig på olja eller gas för att köra och göra kör runt vattnet en enklare uppgift utan att behöva tanka stopp . Båtar som drivs med bränsle är också ansvariga för förorening av vattnet i världen . Du hittar intensiv tillfredsställelse från att äga en elektrisk båt . Läs vidare för att lära sig mer
1 .
Hitta en återförsäljare som säljer elektriska båtar . Om du inte kan hitta några elektriska båtar till salu i ditt område , sedan göra en del efterforskningar på nätet . Namn på elektriska båt beslutsfattare inkluderar Bobcat Båtar , Duffy och ElectraCraft .
2 .
Jämför priser på elektriska båtar . Det genomsnittliga priset för en elektrisk båt kan köra allt från $ 15. 000 till $ 50. 000 beroende på storlek och stil på båten .
3 .
Fråga oss om den omladdning kapacitet båten . För att köra så är batteriet på den elektriska båten kommer att behöva laddas . Du behöver ta reda på hur många timmar batteriet kan pågå utan uppladdning .
4 .
Titta in andra källor för laddning av båten . Förutom ett eluttag , det finns andra metoder för att ladda en elektrisk båt . Vind och sol-panel elektriska båtar finns på marknaden .
5 .
Se vilken typ av batteri används i elektriska båten . För mindre fartyg , kan en vanlig 12-volts batteri användas . Bobcat Boats är ett företag som använder samma typ av batteri som finns i bilar .

tips och varningar


 • du vill kolla att se vilken typ av krok upp som du har vid kaj som du planerar att använda oftast . Ett eluttag bör vara tillgänglig för användning .
 • Även en elektrisk båt initialt kommer att kosta dig mer pengar , spara pengar på gas under lång tid .


 • Relaterade artiklar


  hur man bakåt kasta ett spö flugfiske
  hur man skoter det Voyageurs ledsystemet
  hur du väljer ett utrymme för ett hagelgevär
  hur man köper en antik chris -Craft
  hur man identifierar en sötvatten havskatt
  Hur får man en jaktlicens i Washington
  Hur du använder vandringsstavar vid vandring
  Hur man använder en kalkon samtal
  hur man undviker skador jet ski
  hur man packar en verktygslåda flugfiske