hur man köper en tvilling kolvmotormaskin

hur man köper en tvilling kolvmotormaskin

Köpa ett flygplan är ett stort beslut , och ett som inte bör tas på allvar. Oavsett om du uppgraderar från ett mindre flygplan , vill ha mer lastutrymme eller helt enkelt vill nå destinationer snabbare , finns det vissa saker du bör tänka på när du med en tvilling kolvmotormaskin
1 .
Forskning de olika modeller som finns tillgängliga . Ägna särskild uppmärksamhet åt området , bränsle kapacitet och lastförmåga förmågor för varje modell. Du bör leta efter något som passar dina behov och önskemål.
2.
Tänk på din budget. En tvåkolvs flygplan är ett stort-biljett post, men det gör inte ont att ha en budget i åtanke innan du handlar. Om flygplanet har tagit hand om, kan du kanske hitta en äldre tvåmotorig som är mer plånboksvänlig.
3.
Välj ut dina favoriter. När du har en modell i åtanke, shoppa runt på olika flygplan återförsäljare i området att begränsa dina alternativ. Flygplan publikationer är en annan utmärkt källa om du funderar på att köpa en begagnad flygplan. Du bör ha minst fyra eller fem flygplan i åtanke att du vill titta på i mer detalj.
4.
Få loggböckerna. När du har dina val minskat ner, få loggböckerna från varje flygplan och få böcker och planet inspekteras av en tredje part underhåll anläggning. Köp inte en tvåkolvs flygplan utan att först ha en i förväg köpa inspektion.
5.
Spendera pengar och få varorna. Då ha kul i din nya plan.


Relaterade artiklar


hur man skapar dumdums från vanliga kulor
hur ska orädd i Whitewater
hur man får upp på en wakeskate
hur att rigga en åra
Hur man väljer en flera dagar ski klinik
hur man gör en slip och skjut
hur området klä rapphöns
hur du väljer ammo för ekorre jakt
hur man rör Missouri Meramec flod
hur de ska jaga gäss