hur man köper ett jaktgevär

hur man köper ett jaktgevär

Som alla genomförda jägare kommer att säga , och har rätt utrustning är avgörande för din framgång i det vilda . Till exempel , din jaktgevär bör vara så tillförlitlig och exakt som din Syftet
1 .
Besluta om vilken typ av spel du kommer att jaga . Vapnet , omfattning och val patronen kommer att vara specifika för den typ av spel du kommer att vara jakt . Bestämmer vad som kommer att vara det huvudsakliga syftet med gevär hjälper begränsa valen när man köper . Om du är osäker , kan vissa jaktgevär kommer med flera syften patroner för alla storlekar på byte.
2 .
Know som ska använda vapnet . Storlek och modell du väljer kommer till stor del beror på styrkan och ram för den person som ska använda det . Kontrollera att vapnet du väljer att köpa är förenligt med den storlek och erfarenhet av den person som driver det .
3 .
Titta runt på nya och begagnade listor antingen online (se Resurser nedan ) eller personligen. Fråga en kvalificerad vapensmed för specifik information och rekommendationer. Se till att hantera vapnet innan man köper , för att kontrollera vikten och känslan .
4 .
Spendera tid på att leta . En god kvalitet jaktgevär kan vara en investering både när det gäller hur mycket du spenderar och hur länge du ska ha den till. Undvik att impulsiva beslut och noga överväga alla alternativ .
5 .
Kontrollera att ditt gevär uppfyller alla specifikationer . Om du har köpt en begagnad modell , se till att villkoret är tillräckligt och att det är säkert att använda genom att markera hål för rost eller skrovlig . För nya gevär , se till att det är en garanti eller returrätt om du inte är helt nöjd .

tips och varningar


 • Ställ en professionell vapensmed för råd om vissa modeller .
 • Hantera alltid gevär med omsorg och vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder.
 • Förvaras gevär oåtkomligt för barn och låt dem aldrig hantera all utrustning utan tillsyn .


 • Relaterade artiklar


  hur snöskoter i Yellowstone
  hur man ollie på en wakeskate
  hur området klä bison
  hur man köper en anka samtal
  hur man gör en back flip på snöskoter
  hur tjänsten en länspump
  hur man ska gå till en hästträning klinik
  hur man bibehåller en bärbar kemisk toalett
  hur man gör kompis
  hur man vandra brazos flod i Texas