hur man köper krokar för hajfiske

hur man köper krokar för hajfiske

Så du har beslutat att sparka din fisket upp ett pinnhål och fånga den ultimata rovdjur, en haj. Tja man absolut inte kan gå fånga Käftar med några lätta krok för makrill, du behöver krokar speciellt för hajar. Här är några tips om hur du köper krokar för hajar
1.
Ange vilka typer av hajar du fiskar på din resa. A Sand Shark är annorlunda att en vithaj. Kontrollera vilka typer av hajar är att jämföra med din region och vilket djup de ofta bor. Ju mer specifik du är , krokar bättre val du kan göra när det gäller . Till exempel för Blue Sharks , " Senap 3. 407 12 /0 " krokar är goda . Få lite mer aggressiv och gå efter Makos och du tittar på flera " Senap 10/0-12/0 7331 " krokar på en rigg . Gå till bluefinlures. com för en omfattande guide om vilken storlek du behöver för hajen du ska fånga .
2 .
Besök nätbutiker . När du har gjort ditt beslut om vilken typ av haj du fiskar efter , de bästa erbjudandena hittar du på webben . Butiker som basspro. com, westmarine. com, och även eBay är bra ställen att leta.
3.
Swing av din lokala tackla och bete butik. Detta är bäst för nybörjare fiskare som skulle behöva lite vägledning från proffsen. Eftersom dessa är specifika för ditt område, "krokar haj" plats och din stad namn i en sökmotor. Sedan ringa butiken i förväg se till att de har haj krokar för fiske i lager.
4.
Granska tag försäljning och gemenskap styrelser auktion. Spots som Craigslist. com har blivit på modet. Om du ska bedriva fiske efter hajar, du kommer att behöva mer än bara krokar. Stavarna måste vara robust, måste hjulen ha minst 100 meter lina och ledare är också till hjälp. Poängen är om någon har satsat pengar i haj krokar, har de förmodligen resten av utrustningen också. Chansen att du kan värdering en hel del.
5.
Fisk med beten för hajar. På blueoceantackle. com De rekommenderar en rad olika beten från "Ballydown", "Mako Madness", "Leader Rigs", "Drift Rigs" och monster av alla monster i "Tooth Fairy. " Det bad boy har tre olika krokar , är 19 inches totalt , med en ledare kabel kunna hålla närmare 500 kg. Ge dem ett samtal på (760 ) 948-8003 , berätta vad du fiskar efter och låt dem vägleda dig till rätt storlek och stil .

tips och varningar


 • Se till att ha en Båtshake ombord för att hjälpa dra haj i båten . Båtshake är en stor krok som är fäst en stor spö , vanligtvis i minst 6 till 8 m


 • Relaterade artiklar


  hur man skarva en båt linje
  hur man ska gå fågelskådning i Arizona
  hur man gör en kompass med nål och silke
  Hur man använder en Coleman lykta
  hur man räddar en kapsejsad båtägare
  hur man gör en billig skridskoåkning kostym
  hur man använder ett ekolod
  hur man shakehand grepp en ping pong slagträ
  hur de ska jaga änder
  Hur får man en jaktlicens i Tennessee