hur man korsa

hur man korsa

Jag läste en gång någonstans att om du är inne och surfar på en longboard och inte minst försöker rida näsan ", då du inte är longboard ! " Jag vet inte om jag skulle gå så långt , men jag . tror att noseriding och longboard går hand i hand , med cross -stepping i egenskap av den viktigaste ingrediensen för att avgöra huruvida det är snyggt eller inte
1 .
fånga en våg på din longboard och börja rida den . Du bör ha i åtanke att cross -stepping är enklast att utföra när de surfar på en öppen våg ansikte . Så ska du och vänta på en våg som kommer att erbjuda upp åtminstone något av en resa , i motsats till en våg som troligen kommer att likvidationsklausul snabbt .
2 .
När du inte fånga en bra , öppen inför våg , stå upp och omedelbart stannar lite , som du hittar över fördjupat är tuffare att göra det mer fart du har .
3 .
Så snart som känns som surfbräda färdas i ett behagligt tempo , lyft den bakre foten och placera den några inches framför din främre fot så att benen bildar ett X. Lyft sedan den bakre foten , vilket var din främre fot på start , och placera den längst fram av de två . Upprepa processen tills du är nära näsan av styrelsen .
4 .
Nu, när du vill göra en sväng , nedskärningar eller kick av vågen , helt enkelt vända den process som beskrivs i steg 3 , så att i huvudsak kommer du att bli över -stepping baklänges mot svans av surfbräda , det är där du startade .
5 .
Fortsätt rida på vågen , som vill ha mer möjligheter att korsa .


Relaterade artiklar


hur man köper en ponton båt
hur man förebygger skador skidor
hur man blir en riggare
hur man flyger fisk vid övre Delawarefloden
hur du börjar skijoring
hur man mäter sjökort avstånd
hur man väljer ridning sadel utrustning
hur man rengör röka utanför lägret kastruller
hur man kan bryta i pool
hur man förbereder bära för taxidermiska