hur man lär sig att Rollerblade

hur man lär sig att Rollerblade

Hur man lär sig att Rollerblade

Du behöver : .
Rullskridskor
En hockeyklubba eller kvast .
En säker , platt plats .


1 .
Wear knä, armbåge och vakter handleden och en hjälm medan du lär dig .

Börja med billiga rullskridskor eller delvis hyra att prova . De billigare inlines har hjul som snurrar långsamt och detta kommer att hjälpa . Använd tjocka sockor för att skydda dina fötter . Spets eller spänne skridskorna så de är tätt . Du ska inte kunna förvandla din fotled inuti skridskon .
2 .
Använd någon hockeyklubba eller en kvast . Ta tag i handtaget med vänster hand så pinnen kors framför kroppen . Ta tag i mitten av klubban med höger hand . Omvänd händerna om du är vänsterhänt .

Placera den böjda änden av hockeyklubban eller borst av kvasten på marken men inte röra händerna på minnet . Böj knäna något .
3 .
Skate på en plan yta , helst inne i en tom garage . Håll din vikt på dina skridskor men använder klubban till stadig dig själv , om det behövs .

Börja längs väggen i ditt garage . Flytta långsamt över garaget till andra sidan , hålla knäna böjda och hjulen på din rullskridskor parallellt.
4 .
Först kan du stoppa genom att fånga dig själv på den motsatta väggen i garage . När du är redo att använda Rollerblade s raster , luta dig framåt en stund lyfta framsidan av den ena foten så bromsen träffar golvet . Lutande hjälper framåt kompensera med paus vilket ofta kan få dig att falla bakåt om du inte är van vid denna manöver . Ge dig själv tillräckligt med tid att sluta eftersom du troligen inte kommer att kunna komma till en helt stilla mycket snabbt .

Skate från en sida till en annan tills du får din rätt balans . Då skridsko i cirklar för att få tacka nej .


Relaterade artiklar


hur man flyger fiska panfish
hur man portage en kanot
hur man utför trick på Heelys
hur man bygger ett ungt träd kvinnojour
hur området klä kalkoner
hur man fiskar för bluefish
hur de ska jaga räv
hur du packar mat för backpacking
hur du packar backpacking medicinska förnödenheter
Hur får man en jaktlicens i Alaska