hur man lär sig snowboard tekniker

hur man lär sig snowboard tekniker

Beslutet har fattats du vill lära dig att åka snowboard . Du har köpt allt du behöver , och du är redo att gå till berg och " styrelsen ! " Denna artikel kommer att ge dig tio enkla steg för att lära sig snowboard

Du behöver : .
Varma kläder , att föredra skidkläder ( skidbyxor , skidor rock , glasögon , och väder-handskar )
Snowboard ( dessa köps på en sportaffär efter din längd och vikt) .
Solskyddsmedel för exponerad hud .
Läppbalsam .

Snowboarding


1 .
Det är viktigt att klä sig bekvämt , men ändå varmt . Bär löst sittande kläder snö . Nybörjare bör skydda sina handleder bär ett par handledsskydd . Också överväga hjälm , men det är inte nödvändigt.
2 .
med snön styrelse framför dig , på en plan yta , placera din främre fot i främre bindande . För bandet bindningar , rem både tån och ankelbandet tätt på plats . För step-in bindningar , gå in och rulla runt foten för att se till att den sitter fast ordentligt. Upprepa med den bakre foten . Då studsa upp och ner lite för att se hur det känns att vara fastspänd i en snowboard . Sedan lämnar din främre fot i det bindande , ta reda på den bakre foten .
3 .
Ta några små steg framåt upp en liten lutning med bara din främre fot i bindningen . Axlarna och tår måste peka i riktning mot lutningen . Snön ombordvarande skall gå vinkelrätt mot lutningen . Långsamt , ta ett steg med den obundna foten , lyft sedan foten som är bunden till det snowboard fäst vid den , ta ett steg med hela snowboard och se till att hålla det vinkelrätt mot sluttningen . Upprepa detta flera gånger , gå en bit upp i sluttningen.
4 .
i sittande ställning rem båda fötterna i snön styrelsen . Snön Styrelsen bör vara vinkelrät mot en liten lutning , sakta stå upp och tittar ner i backen . De flesta av din vikt kommer att ligga på hälarna . Rikta tår på båda fötterna bara lite , tills du börjar glida ner för backen . För att stoppa glida , dra tillbaka upp på tårna . Denna övning kallas " Heel Slide . " Upprepa hälen glida fram bekväm dra upp på tå för att komma till ett stopp .
5 .
en mycket väsentlig kunskap att ha när man reser sig på en stol hiss och manövrering , är skridskoåkning . Skating refererar till hur snön brädåkare längs flytta med bakre foten medan den främre foten i bindningen . Skating bör praktiseras i 10 eller 15 minuter innan det blir nära liften ! Skating kan göras genom att trycka bort snön med den bakre foten och skjuta den främre foten framåt med snowboard . Den bakre foten kan skjuta från båda sidor av brädet . Prova den ena sidan först och sedan på den andra . En sida kan vara bekvämare än de andra
6 .
påstigning på stolen-hissen är inte alltid lätt och kommer att ta lite övning . I ett område med en svag lutning , säkert bara den främre foten i sin bindande . Rikta snowboard ner lutning , och placera din vikt på främre foten . Börja sedan att glida ner mot den plana ytan . När du börjar glida , placera den bakre foten vid sidan av de bakre bindande för stomp pad . Då glider stannar. Öva detta tills bekväm med det . Ska du gå till liften !
7 .
att åka in i hissen linje bakre foten bör vara ur bindningen. När din tur att åka hissen skate framåt , lugnt till linjen . Ha en plats , en gång ordförande kommer runt . Håll din snowboard pekar framåt tills den lyfter snön . Då stötta upp med fotplatta har stolliften dem eller använda den bakre foten . På off-lastramp , för att få bort stollift , vrida åt sidan, något i sätet , så att när du gör kontakt med snön , punkt snowboard rakt . Näsan av snön styrelsen bör vara upp .
8 .
På toppen av backen , helst en sluttning för nybörjare , sakta glida fram och tillbaka över backen vistas på din häl- sidokanten hela tiden . Tryck ner med tårna på den främre foten för att börja glida . Dra tillbaka med samma fot att sluta skjuta . Detta görs mycket som att använda en gas pedal i en bil . Att börja glida i en annan riktning , vid kanten av flykt , stanna och tryck ner med tårna på den andra foten i motsatt riktning du skulle . Kom alltid ihåg , dra upp för att stoppa . Fortsätt till andra sidan av loppet. Upprepa detta fram och tillbaka mönster hela vägen till botten av loppet. Detta kallas " fallande löv " mönster .
9 .
Nu när du är rädd för att göra med den fallande löv på både tå sida och häl-kanterna , är du redo att prova något nytt . Det du J -sväng . Detta sin tur använder samma teknik som den fallande löv , är målet att rikta snowboard nerför sluttningen , direkt , innan du startade och stannade . Till att börja med start på din häl-sida kant . Tryck på på tårna din ledande fot , samtidigt som du tittar ner i backen , för att börja glida . För att vägleda dig ner i backen , fortsätter du att trycka på tårna och sedan gå in i en häl sida sväng , dra upp på tårna , innan han kom till ett stopp . Upprepa J -svängar , hela vägen över loppet på hälen sida kant . J-sväng kan också göras på din tå sida . För att göra detta , vänds så att du står på din sida tå kant . Sedan påbörja glidande , tryck på hälen på ledande foten . Fortsätt att trycka på hälen , så att du går direkt ner i backen . Gå in i sin tur trycker på tårna , sedan stannat .
10 .
När J -svängar behärskas , kan blir länkas . Till detta lade tå sidan och häl-sida J -svängar tillsammans . Innan du kan gå ner backen , måste du fylla i en häl-sida tur . Att gå neråt , tryck ner på tårna din främre fot , fortsätt att trycka ner på tårna rakt in i en tå sida sväng . Tryck sedan på hälen för att starta rubrik neråt . Fortsätt att trycka med hälen tills du har en häl-sida sväng .

tips och varningar


 • Övning ger färdighet
 • inte ge upp första gången du faller , finns det alltid en andra gång .
 • Se upp för puckelpist ( knölar på pisterna ) som kan orsaka att du tappar balansen och faller.
 • Stoppa Om du känner dig själv att tappa kontrollen


 • Relaterade artiklar


  hur man kan fånga Grouper
  hur man klär sig för snowtubing
  hur till vända samtidigt som du surfar en longboard
  hur man packa för en resa till djungeln
  hur man kan bryta en stupränna med ett skott
  hur man vandra förlorade gruvan spår i Texas
  hur man häva att på en segelbåt
  hur man identifierar indisk potatis
  hur man fyller en rodeo flip
  hur man hittar skate spots i Minneapolis