hur man lär sig wakeboard tricks

hur man lär sig wakeboard tricks

Det är inte mycket roligare du kan ha på vattnet än dras bakom en fortkörning båt på en wakeboard . Det enda som är bättre är att kunna utföra otroliga tricks som förbluffar dina vänner och ge dig en enorm adrenalin högt som du startar upp i luften

Du behöver : .
Wakeboard
Ski väst .
Bogserlinan .


1 .
komma upp på wakeboard . Ride styrelsen för lite för att få känna . Båten kommer att dra dig rätt upp . Medan du är i vattnet , böj knäna och hålla styrelsen sidled .
2.
Håll handtaget i rätt läge. Om tricket börjar med dig rida styrelsen i en rak linje, håll handtaget strax över foten framför. Om tricket kräver svängande bakkanten av styrelsen runt, få din handtag närmare framför bröstet och höfterna.
3.
Lär dig grunderna för varje typ av trick. De flesta wakeboard tricks hör till någon av tre kategorier: snurrar, gripskopor och inverterar. När du har bemästrat grunderna i varje, kan du lägga dem sedan i awesome kombinationer att utföra Crail, baksidan, Indy Nosebones, 180s eller Raleys.
4.
Practice slåss om. När som helst en wakeboard griper någon del av hennes ombord, det är ett tag. Se till att hoppa första om du startar från en vakna eller gör ett litet hopp. Med andra ord, gör styrelsen komma till dig. Om du sträcker dig efter det, du kommer troligen hamna i ett ansikte anläggning.
5.
Lär dig att snurra. En wakeboard spin består av en lansering, en rotation och en landning. Skär i kölvattnet och lansera dig upp ur vattnet. Som alltid Handtagets läge är nyckeln. Medan luftburna, låt gå med din främre hand och placera handtaget genom din bakre höft medan dina ben och fötter vänder styrelsen ett helt varv. Den bakre höft kommer att svänga runt på framsidan så att din handtaget kommer att vara i fronten igen när du landar .
6 .
Ta enkelt hoppa till en upp och ner kan utföra en invertera . Anytime ryttare är huvudet ner i luften , som knep anses vara en invertsocker . Starta utanför vakna , hålla handtaget hårt på kroppen , och sparka benen upp på toppen av spåren . Drivkraften kommer snurra du tillbaka runt .
7 .
använda kombinationer av de tre grunderna för att behärska nya trick . När du känner dem grunderna i wakeboard trick kan du prova andra kombinationer eller hitta på ett eget . Start kl enkla knep och arbeta dig upp till de svårare kombinationer . Var beredd att komma med ett bra namn eftersom den person som först utför ett trick , namn kombinationen .


Relaterade artiklar


hur man klär sig barnen på en vandring
hur man hittar skate spots i Chicago
Hur man spelar schack på nätet
Hur får man en jaktlicens i Vermont
hur man vet reglerna i krocket
hur man gör en front flip på snöskoter
hur man köper en begagnad husbåt
hur man seglade jorden runt
hur man väljer en pistol för andjakt
hur man kan planera en snöskovandring semester till Washington