hur man räddar en kapsejsad båtägare

hur man räddar en kapsejsad båtägare

På vägen kan andra bilar och utryckningsfordon bistå oftast en tvinnad eller skadade bilist . På vattnet , dock kan det ta timmar för en kapsejsade båtägare att ta emot hjälp , och bara om någon prickar den upp och nedvända fartyget och radioapparater för att få hjälp . Båtägare lita på generositet andra båtfarare . Att veta hur man räddar en kapsejsad båtägare är ett måste för alla som reser till sjöss
1 .
Stäng av din motor när du ser en person flytande i vattnet och du är redo att hjälpa . Det gör att du kan komma närmare till undsättning utan risk att skada de strandade person ännu mer .
2 .
Sätt din båge in i någon nuvarande eller vinden som är tillgänglig . Peka sedan bågen mot personen i vattnet .
3 .
Kasta en linje till personen , om han är vid medvetande. Säg till honom att knyta linje runt hans midja och luta dig tillbaka , hålla huvudet mot fartyget .
4 .
Flytta aktern bakom personen om hon är medvetslös . Försök att bob båten tills hon studsar upp så att du kan få ett grepp om henne utan att lämna båten . Om det finns andra ombord båten, hoppa i och knyt en linje runt de strandade båtägare och har de andra båtfarare dra honom på båten.
5.
Ta baksidan av flytväst Om kantrade båtägare bär en. Dra västen upp över sidan av båten tills personen är säkert ombord fartyget.
6.
Se till att alla människor är säkert ombord fartyget. Gå sedan tillbaka för kantrade båten när alla står för.


Relaterade artiklar


hur man köper en katamaran
hur man identifierar azurblå fjärilar
hur man klär sig för flugfiske
hur man identifierar Amaranth
hur man kan planera vid vandring
hur man kan spendera en dag på stranden
hur man packa för en resa till djungeln
hur man bestämmer hur många flyger typer för att få flugfiske
hur man vandra Emory topp i Texas
hur man identifierar fireweed